keskin38
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Muuuckkkk Boşveerrrrrrrrrrr Sallaaaaa jannana jannnaneee jannna modi keceneeeeeeeee... böyle mi diyo bu şeker kız anlayamıyorum :D
    HEHE benimkilerde yazım kuralları sorularına aday dimi evet öle demek istemiştim:) neyse değiştirdim:)
    Takma bunları demek istedin dimi melodis... Ben mi yanlış anladım acaba ?
    eğer oyle demek ıstedıysen merak etme takmıyorum... Ben kafama bişey takmam toka bile :D hahaha bu güzel güne yakışmayan bir espri oldu idare edin hahahah
    Atakan Beyden rica et bakalım... Öyle birşey olsa hiç hayır demem :D
    Ama muzıklerı kullanmak için telif hakkı ödeniyo. Sanırım o yüzden birkaç müzik alınıp farklı telkinlerle donatılmıs.
    ya gerçekten harika bir müzik ne diyim hakkaten telkinleri bu müzikle yapsalar ben patlama yaparım heralde:D:D:DD
    Ahhh allahım çok şükür sonunda giriş yapmayı başardım...sevinclinasıl korkmustum giremiyorum diye..Siteyi, sizi kaybettim diye çok korkmustuuummm ağla2yazılım degıstı yazısı cıktı durdu boyuna.rumuz ve sıfremı kabul etmedi delirecektim... çok şükür sonunda giriş yapabildim... çok mutluyummmdertyderty
    uy897dertysmileydance956ku859skan67hpm1
    Hadi o zaman kuzucuklara ve vakvaklara eşlik edeliiimmmm
    aman da aman ne şeker ne kıpır kıpır bir profil böyle smileydance

dans etmeye geldiiiim y789

Ayy süper yaaa ritm ve kuzucuklar tam isabettt :D :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp: hehe devam devam :D :zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp::zpzp:
    :zpzp::zpzp::zpzp:Yaşasıınnn artık benim profilim de müzikli...

Nasıl kuzucuklar ritme ayak uydurabiliyolar mı ? y789

:zpzp::zpzp::zpzp:
    art56art56Aaaa bu mesaj burdamıymıs ya...ilk geldiğinde okumustum ama sonradan bulamamıstım...hımmm...tşkr ederim sanemce iyilik meleğim hoşbuldum iyi ki geldimmmcilgin897s456956k956k956k
    merhaba canım..

buradan da yanımıza hoşgeldin demek istedim ve hep yanında olsun diye sana şans melekleri getirdim s456

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri