Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Harikasın, çok memnun oldum) Hepsine sevgilerimi sunuyorum ben de)
Eylemlere de katılıyorsun öyle mi??? Harikaaa ) Bundan sonrakinde bana da haber verir misin?
Merhabalar,
Hayvanlara olan sevginiz ve saygınız beni çok mutlu etti. Gelip bizzat sizinle tanışıp, duyarlılığınızı tebrik etmek istedim.
İyi ki varsınız) İnşallah pek çok kişi tarafından örnek alınırsınız.
Sevgiler
P
pimpinella anisum
P
pimpinella anisum
E
Elektra
aaa öyle mi gelmiş oraya inanmıyorumgirlhaha Aslında o öyle değil Orçun'cum ama oluyor arada bir öyle şeyler, kusuruma bakma İnşallah iyisindir? Sevgilerle...
Hiç ülke olmadığını hayal et
Bunu yapmak zor değil
Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok
Ve din de yok
Hayal et bütün insanların
Hayatı barış içinde yaşadığını
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.