H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Saime hn o konu içinde yani hamile kalma ile ilgili scriptlerimiz var...
    Hayat Kadere İnat bugun forumda geçici bir sorun yaşadık düzelmesi bir kaç saat sürdü o sırada şifre kabul etmemiştir.
    merhaba ben bu gün saat 16 da bilgisayarın başına geçtim bu saate kadar netten giremedim çok inatçı olduğumdan hiç kalkmadan saatlerce uğraştım nickimi ve şifremide kabul etmedi sonra kendi kendine düzeldi neler oluyor orada fikriniz varsa öğrenmek istiyorum bunca saatim boşa geçti çünkü evde olunca sizlere uğramam gerekiyor tiryakilik işte bu :))sevgiler
    Selam Atakan Bey, arkadaşımın bebeği olmuyor.Tüp bebek başarısızlıkla sonuçlamış, tekrar tüp bebek denemesi yapacak.Hamile kalma ile ilğili scriptiniz varmı,araştırırmısınız,Hamile kalamamanın bilinçaltı kayıtları ile bir ilişkisi olduğuna inanıyorum.Gayretleriniz için şimdiden teşwekkür ederim
    Merhaba Atakan bey,rakkamlarla olan sorunum beni okadar meşgul ediyorki ,bu sorunu çömeyi tercih ediyorum kendime sorup duruyorun, neden .neden diye,Dün gece babamı gördüm rüyamda, hastalanmış ölüyordu uzun bir ölme sahnesi, bu arada onunla yaptığım konuşma ,çok dikkat çekici ,bana çok iyilik yaptığınını ama bemim bunu ancak anladığımı, yıılarca babamdan çok çekindim ,varlığı beni hep rahatsız etti, korkuyordum ,herşeye kızıyordu ,fedakar biri ama, birşeyler onun istediği gibi olmassa kızardı ,hepimiz korkardık.Ben korkunun yanında ona evde tek baş kaldıran karşısına geçip eleştirebilen biriyidim.Ölüm döşeginde bu duğgularımdan bahsettim.Sonra ölmedi galiba İlk okuldaydım benden bir hesap yapmamı istedi .Zordu ağaç hacmi ile ilğili desili bir hesaptı yapamadım, tabi korkudan titredim.Acaba diyorum korku , baskı olabilirmi sayılarla sorunum.Bunu çömem lazım.İş yaşamımda çok ön görülü ve yaratıcı iken odaklanma sorunum nedeni ile yanlışlar yapıyorum.Odaklanmda zorluk çekiyorum. bu konda araştırma yaparsanız sevirim.cevabınızı bekliyorum
    Sn Pembe astral konusunda kişiye özel telkin cd'si hazırlanmaktadır...Bu konu ile ilgili siparis formu doldurarak bilgi alabilir yada yardim@hayatimdegisti.com 'a mail atabilirsiniz.
    Saime hn rakamlar konusunda ne yapilabilir elimde ki scriptlere bir bakarım...

Telkinlerden öncelikli olanları http://www.hayatimdegisti.org/ucretsiz.rar indirebilirsiniz Romish
    TELKİNLER SAYESİNDE BİRÇOK SORUNUMU ÇÖZDÜM ,ANCAK BİR SORUNU ÇÖZEMEDİM ,BU BENİM İŞ HAYATIM OLARAK ÇOK ÖNEMLİ, TAPLO YAPAREN GÖZDEN KAÇIRIYORUM,RAKKAMLARLA İLĞİLİ TOBLOLARDA HATA YAPIYORUM.SANKİ SORUNUM RAKKAMLARLA GİBİ, BUNU EN YAKIN ZAMANDA ÇÖZMEYİ TERCİH EDİYORUM NEDENİ NE OLABİLİR ,NE YAPABİLİRİM?
    sitenizdeki telkinleri kullanıyorum ve çok memnunum ama benim türkçe sözlü astral seyahat telkinine ihtiyacım var acaba hazırlama şansınız var mı?
    arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi ?_ben hiç bii şey yükleyemiyorum ve di,nleyemiyorum da ne yapmalıyım ?
    merhabalar bendeki değişimler kızmak.öfkelenmek.sinirlenmek,ağlamak istifra etmek,şaşkınlık.acizlik.saklanmak.olumsuz olan ne varsa kısa anlarda yaşadım.hepsi yer değiştirdiler.şimdi dünyaya hoşgeldim. ahenkle dans ediyorum,gülüyorum,eğleniyorum.bilgileniyorum,ayna ayna söyle bana benden daha huzurlu,mutlu,şikayet eden.üzülen.çaresiz.herkese selam.ALLAH ım insanlığın beyinlerini kalplerini açmalarına izin ver
    merhaba ataken bey telkin müzikleriniz evime her gelene bi kapı açıyor. götürüyor derinlere kişinin nereye gitmesi gerekiyorsa oralara gidiyorlar.tşkler
    Merhaba :) Derki.com'daki bir yazidan ulastim siteye. Ilginc! Cok ilginc! Su an ego guven guclendiriciyi dinliyorum ama muzikde (klasik) bazi kopukluklar var. Kayitdan mi kaynaklaniyor acaba? Bu durum telkinleri etkiler mi. Calismalarinizda basarilar.
    selam herşey çok güzel şu ana kadar gezdiğim faydalandığım ilgi alanıma giren konuları rahatlıkla kullandığım muhteşem bir yer .müsait olursam seminre mutlaka katılırım sizleri tanımak istiyorumbilgi ve becerilerinizden daha fazla faydalanmak istiyorum.ben yazmayı severim ama burada tutulup kalıyorum aslında paylaşacağım çok fazla bir şey yok evliyim 4?yaşındayım 2 oğlum var vs.ama teşekkürleri bile açıp okuyamıyorum karıştırıyorum help me yazmak istiyorum aynı zamanda okumak'ta......
    Merhaba Atakan Bey,
    benim size boy uzatma telkini cd si hakkında bir sorum olacak. Ben 22 yaşındayım ve tek yumurta ikizim var. İkimizde miniğiz. Ama ben 1 cm filan daha kısayım ikizimden. Bu boy uzatma telkini cdsinden almak istiyoruz ama kişiye özel olduğu için ayrı ayrı almamız gerekiyor. Ama ikimizde öğrenciyiz ve farklı şehirlerde kalıyoruz. O nedenle ortak bir cd almak istiyoruz. Bu şekilde yapılabilir mi acaba? Bunu merak ettim. Teşekkürler.
    Merhabalar;

Ben İstanbul' da kalıcı ve refah bir hayat istiyorum ama her seferinde bir şeyler oluyor ve ya İzmir' e ya da Antalya' ya geri dönmüş buluyorum kendimi. Farkettim ki, yıllardır 35 ve 07 sayılarını hayatımın bir çok alanıında kullanıyorum. Tamamen bu etkilemiyordur belki ama, sitede gezindikten sonra 3507 nickini hayatımdan çıkartmam gerektiğine karar verdim. Ama bunu siz yapabiliyorsunuz sanırım sadece. Bu yüzden de benim nickimi değiştirir misiniz lütfen? :)

Ayrıca, herkes gibi ben de size çok teşekkür ederim. O günkü haykırışımı duyup beni size gönderen Allah' a ve insanlığa hizmet etmeyi paradan daha değerli kabul eden size, buradaki tüm ışık işçilerine... Sonsuz teşekkürler. :)

Melda.
    Atakan Bey merhaba, öncelikle seminer için teşekkürler, her bir insanın bir dünya olduğunu ve dünyayı değiştirebileceğini yüreklere dokunuşun kelebek etkisiyle nasılda çoğabilecileğini bir kez daha gösterdiniz bizlere. Seminer salonuna giripte salonun dolu olduğunu görünce öylesine hislendim ki anlatamam. 2 yıl gibi insan ömrü için kısa bir zaman diliminde ne kadar çok yüreğe dokundunuz hayatlarınızı değiştirdiniz ve de bunun sizin için daha başlangıç olduğunu görmek çok güzel. Bundan sonraki hayallerinizinde gerçekleriniz olarak hayatınıza akmasına dilerim.
    Sevgilerimle...

Sizde ki değişimde süperdi. Eski toplantı seminerlerinizden bu yana durşunuz konuşmalarınız gelişiminizin kanıtıydı.
    Bu arada Takım elbisenizi güle kullanın çok yakışmış.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri