Merhaba Atakan bey,rakkamlarla olan sorunum beni okadar meşgul ediyorki ,bu sorunu çömeyi tercih ediyorum kendime sorup duruyorun, neden .neden diye,Dün gece babamı gördüm rüyamda, hastalanmış ölüyordu uzun bir ölme sahnesi, bu arada onunla yaptığım konuşma ,çok dikkat çekici ,bana çok iyilik yaptığınını ama bemim bunu ancak anladığımı, yıılarca babamdan çok çekindim ,varlığı beni hep rahatsız etti, korkuyordum ,herşeye kızıyordu ,fedakar biri ama, birşeyler onun istediği gibi olmassa kızardı ,hepimiz korkardık.Ben korkunun yanında ona evde tek baş kaldıran karşısına geçip eleştirebilen biriyidim.Ölüm döşeginde bu duğgularımdan bahsettim.Sonra ölmedi galiba İlk okuldaydım benden bir hesap yapmamı istedi .Zordu ağaç hacmi ile ilğili desili bir hesaptı yapamadım, tabi korkudan titredim.Acaba diyorum korku , baskı olabilirmi sayılarla sorunum.Bunu çömem lazım.İş yaşamımda çok ön görülü ve yaratıcı iken odaklanma sorunum nedeni ile yanlışlar yapıyorum.Odaklanmda zorluk çekiyorum. bu konda araştırma yaparsanız sevirim.cevabınızı bekliyorum