B
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Tam olarak, bipolar bozukluk diyebiliriz :) Hayatımın her anı dalgalı geçiyordu, uzun zamandır. Bir an çok mutlu, bir an hüzünlü, bazen kin ve hırs dolu. . oluyordum; ankara da oturuyorduk. istanbul da okuyorum. Bu yıl kazandım, çok şükür. Buraya geldikten ve biraz sorumluluk aldıktan sonra daha da ağır gelmeye başladı, herşey. . Başlarda iyiydi ama sosyal şartlar ve özellikle diğerleriyle aramdaki kültür çatışması beni bitirmek üzereyken, tam ben de pes edecekken; yoruldum; derken son bir silkinişle ayağa kalktım. Hayatımdaki en büyük değişime bu siteyi bulmak ve öldürülen özgüvenimi frankeyştayn gibi canlandırmakla işe başladım. Pes edemezdim, etmemeliydim. . Beni bekleyen bir hayat vardı çünkü; hâlâ da var :) İşe çevremdeki canımı sıkanlara ağır tepkiler vermekle başladım. Sonra bir baktım, kavga ettiklerimin hepsi birbirleriyle iyi arkadaşlar; anlaşıyorlar. O halde sorun onlardaydı. . Önyargılarımı silip attım. Telkinleri dinledim. . yavaş yavaş hayata bağlanmaya çalıştım :) sürekli beni yoklayan krizlerle başedemeyeceğimi düşünmeye başlamıştım ki; hayatımda ilk kez psikiyatra gittim ve kan/idrar tahlili yaptırdı; bipolar bozukluk teşhisi koydu. Şu an lithuril kullanıyorum ve iyi gidiyor :) O yazıyı da,, girdiğim bi boşluğun gönül yalnızlığıyla yoğrulması sonucu yazmıştım, sanırım ::) Öyle işte :):):)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri