phantomm
Reaksiyon puanı
10

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• E
    Çok incesin tatlım :)
    S
    güzel bir hafta olsun..
    herşey gönlünüzce güzel olsun
    sevgiyley789
    pahantomm merhaba çevirilerini merakla bekliyor hergün mutlaka kontrol ediyorum.katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.iyiki varsın.
    S
    nerelerdesin hep sevgiyle bizimle kalınnny789
    E
    Canım benim çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum :) İnşallah hep beraber nice mutlu yıllara. O0İyi ki varsın...956k
    S
    her şey gönlünce güzel olsun sevgili phantomm iyi ki varsın
    ...O alışkanlığı edinemedim hala hep mesajı yazıp yolladıktan sonra hatırlıyorum:(Kusura bakmayın.Bundan sonra öyle yapıcam artık:)
    E
    Profiline uğramasam bize verdiğin cevabı göremeyecektim. Sende cevabı bizim profilimize yazabilirsin. Yasak değil merak etme :):)
    Oyy oyy sevgili Bengusu da yine bana çok güzel bir hediye sunmuş.Çok sağol,çok teşekkür ediyorum.
    Sayenizde akşamım güller açtı.Enerjim daha da arttı.Harikasınız arkadaşlar.Yüreklerinize sağlık.Sizleri seviyorumm..
    Çok teşekkür ederim çok tatlısın:) Elimden geldiğince bir şeyler yapıyorum kendi çapımda.Kendimi geliştirmeye,burdan yapabildiğim kadar faydalanmaya,yeri geldiğinde de düşüncelerimi paylaşarak konuları geliştirmeye çalışıyorum.Burda fikirlerimizi paylaşmak,kimi zaman görüş geliştirmek hoşuma gidiyor.Sizler sayesinde tabi ki.
    Göz konusu bizim konuşup paylaşımda bulunmamız için bir vesile idi sadece.
    Açık yürekliliğin,sıcak yaklaşımın için teşekkür ediyorum ve tabi ki bu insanın zihnini yenileyen,canlandıran renklerdeki güzel güller için...
    Hayatına olumlu enerjiler akmaya devam etsin,bolca ve bereketli biçimde.Sevginin ışığı hep seninle olsun güzel yürekli Elektra.
    E
    Merhaba tatlım. Hep göz rengi değiştirme konusunda konuşmayalım, biraz da profilde konuşalım değil mi? :)
    Bu arada söylemeden geçmeyim, harika düşüncelerin var ve savunman gerekenleri iyi savunuyorsun. Konulara yaklaşım tarzın çok hoş ve üyelere iyi ol gösteriyorsun. Seni tebrik ediyorum956kSevgilerimle :) :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri