Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Turunç' cum buluşmalarımızı elbet senin yerinde yapıcaz ama seminer için herkese uygun olan yer Taksim. Ulaşım açısından rahat ve herkesin kolaylıkla gelebileceği bir yerde. Hem görseli bol bir seminer olacağı için projeksiyon makinası gerekiyor bize, o da otellerde mevcut. Eğitimcilerimizle beraber ortak karar alınarak Taksim de yapılması uygun görüldü canım.

Sevgiler benden.
    canım yardımına çok teşekkür ederim bu rada kitabı aldım bitmek üzere zaten çok teşekkür ederim canım.
    belginim karanlığın aydınlık yzü isimli kitabı yazıyormuşsun ben aradım sitede bulamadım sana zahmet bana linki gönderebilirmisin tatlım. herşey gönlünce olsun canım
    canımmmmmmmmmmmm çok teşekkür ederim ne güzel bir şiir bu böyle.. beni tam kalbimden vurdun çok severim şiirleri ben.. ayrıca bu şiirin bir anlamı daha var bende, farkında olduğumda ve değerini bildiğimde dünyanın nasıl bir cennet olabileceğini fısıldıyor kulağıma:).. tekrar teşekkürler canım.. hep yanımda kal..
    saate bakmaksizin kapisini çalabilecegi
    bir dostu olmali insanin...
    'nereden çiktin bu vakitte' dememeli,
    bir gece yarisi telasla yataktan firladiginda;
    gözünün dilini bilmeli; dinlemeli sormadan,
    söylemeden anlamali...
    arka bahçede varligini sezdirmeden,
    mütemadiyen dikilen vefali bir agaç gibi
    köklenmeli hayatinda;
    sen, her daim onun orada durdugunu hissetmelisin.
    ıhtiyaç duydugunda gidip
    müsfik gövdesine yaslanabilmeli,
    kovuklarina saklanabilmelisin.
    kucaklamali seni güvenli kollari,
    dallari bitkin basina omuz,
    yapraklari kanayan ruhuna merhem olmali...
    en mahrem sirlarini verebilmeli,
    en derin yaralarini açip gösterebilmelisin;
    gölgesinde serinlemelisin sorgusuz sualsiz...
    onca dalkavuk arasinda bir tek o,
    sözünü egip bükmeden söylemeli,
    yanlis anlasilmayacagini bilmeli.
    alikslandiginda degil sadece,
    asil yuhalandiginda yaninda durup koluna girebilmeli.
    övmeli alem içinde, basbasayken sövmeli
    ve sen öyle güvenmelisin ki ona,
    övdügünde de sövdügünde de bunun iyilikten oldugunu bilmelisin.
    teklifsiz kefili olmali hatalarinin; günahlarinin yegane sahidi...
    seni senden iyi bilen, sana senden çok güvenen bir sirdas..
    gözbebekleri bulutlandiginda,
    yaklasan firtinayi sezebilmelisin.
    ve sen agladiginda onun gözlerinden gelmeli yas...

Bu satırlardakı gıbı bır dostsun sen

İYİKİ VARSIN .O kadar degerlı o kadar ozelsın ki idolum melegimmm Insanı oldugu gıbı kabul eden hep yardım eden guclendıren hep dusunen bambaska birisn seen Bız cok sanslıyız senı tanıdık
    Hey Allah' ım sen nelere kadirsin sevincli
    Uçuyorum resmen yahu, biri tutsun beni yoksa gerçekten kaybolmak üzereyim gökyüzünde. y789
    Günaydın, herşey çok çok güzeldi sizle gibi. Her zaman kazan ve paylaşanlarla beraber olalım. servgıyle kalın..
    canımmmmmmmmmmm aşık mı oldun burdaki yazılardan anladım umarım doğru anlamışımdır:) harikasn ya artık bizi eş ruh konusunda bilgilendirirsin;) canım benim kalbimle ve ruhumla hep yanındayım, bu arada itibar puanı ne oluyo tam olarak bilmiyom ama sen verdin galiba onun için de teşekkür ederim,çok itibarlı hissettim kendimi:)
    Canlarım benim hepinize çok teşekkür ederim.

Hoşgeldiniz evime.

Su-Duru cum güzel arkadaşım benim, hepimiz çok mutlu olalım inşallah canım benim. Mutluluğumu buraya yazdığınız mesajlarla olsun, aramalarınızla olsun paylaştığınızı bilmek beni daha çok mutlu ediyor.

Sizleri çok seviyorum. kiss3
    Sevgili Belgin günlügünde cok guzel mutlu haberlerini okudum, cok sevindim rabbim mutlulugunu daim etsin
    asik olmak cok guzel, cok ayri bir duygu, ben sizler gibi guzel duygulari tarif edemiyorum, fakat nasil hissettigini tahmin ediyorum..seni kocaman opuyorum

profil mesajının açılması ne demek bilmiyorum ama iyi birşeydir mutlaka çok teşekkür ederim:)

çok teşekkür ederim canım benim ttli3. harika haberler almana nasıl sevindim anlatamam.956k ne güzel.

paylaştığın için ben teşekkürler ederim canım.bende bu aralar güzel haberler alıyorum.Güzel tohumlar ekmişiz anlaşılan.y789 ben de çok öptüm seni kiss3
    956kmeraba redflower , şu seminer için gerekli hesap numarasını ve yapılacak bir şey varsa bana bildirirmisin özel mesajlardan.neden ö.mesaj hemen bulup ulaşayım diye.konulara dalıp dağılıyorum zaman zaman day789 sevgilerimle....
    GEÇ YANITLADIĞIM İÇİN KUSURA BAKMA CANIM..BU MESAJI SANA SABAHIN 5.30 UNDA YAZIYORUM.HENÜZ YATMADIM.VE ALLAK BULLAK OLDUM.HANİ SANA EŞRUH FENOMENİNDEN SÖZ ETMİŞTİM.BUGÜN ENTERESAN BİŞEY OLDU.SANA MSN DE ANLATIRIM.ÇOK KARIŞTI AKLIM RUHUM YÜREĞİM..BU YÜZDEN MSN DEDE YAZAMADIM SANA KUSURA BAKMA..ÇOK ÖPÜYORUM ..SEVGİLERO0
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri