doris
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    canım benim beni çok mutlu ettin gönlünce geçireceğin güzel bir gün olsun....iyi ki varsıny789
    S
    S
    nerelerdesin çok özledik seni iyi ki varsın sevgiyle mutlu kaly789
    S
    güzel bir hafta olsun..
    herşey gönlünüzce güzel olsun
    sevgiylekrzm67
    cok mutlu ettın beni...sende ii varsınn...canım benimmm....butun gunlerın guzell gecsınnn..herkes sana pozitif enejı gonderırı ınsallah
    ne kadar harika birisin gunlugune yazdıklarını okudum da..ii varsınn..hep guzel ınsanlar bulsun seniii.
    Bende seni çoooooooooo.............................oooooooooookkkkkkkkkkk seviyoruuuuumm blissyblissy Gerçekten çok içtensin sevinclisevincli Samimisin ::) Hepp böyle kal olurmu actionsmileactionsmile İyiki varsınn, her zaman enn güzel şeyler seninle olsunn y789
    Bana gönderdiğin gibi kalpler gönderiyorum sana ve herkese... Sevgiler gönderiyorum aynı zamanda o kalplerle... Allah herkese mutluluk nasip etsin...
    İyiki varsın dostumm ::) Bende isterim ilaca ihtiyacım olmasın ama duygu durum bozukluğu diye birşey varmış. . Bipolar bozukluk. Herşeyi enn uç seviyede yaşama :D Offf saçma sapan birşey yaa. . bindik bir âlâmetee :)
    nickini değiştirmişsin avatardan tanıdım sevinclisevincliherşeyin gönülnce olmasını diliyorum bugün umarım senini içn süper hatta bomba gibi bir gün olur.krzm67krzm67 İYİKİ VARSIN CANIM..MUTLU,HUZURLU ,GÜZEL, IŞIL IŞIL Bİ GÜN OLSUN VE HER GÜNÜN BİRBİRİNDEN GÜZEL OLSUN..HOŞÇAKALLactionsmile
    Gelincik için teşekkür ederim :)))
    Günaydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnn :)))
    Doğum Günü Kutlama mesajın için çook teşekkür ederim doris.actionsmile

Nice doğum günlerini burada birlikte kutlarız inş.

Sen de nickini değiştirmişsin sanırım. Hayırlı uğurlu olsun.superxy

Sevgiler..ark5

• Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri