esra90
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• E
    İyi değildi iyileştirdim :D Sen nasılsın? En son konuştuğumuzda fazla iyi değildin?
    E
    Doğru hata bende iki hafta yoktum giderken profili kapatmıştım :D Ama 5 gündür açık yine gelmiyosun...
    E
    Arada bir uğra diyorum ama hiç tınlama...yu89
    esracım güzel dileklerini sevgimle kabul ediyorum.. sende iyiki varsın
    iyiki varız... hayatın ve sayfan hep sevgi bolluk ve bereketle dolsun taşsın
    kocaman kucaklıyorum canımmm.. seni çok seviyorum.. iyiki varsın arkadaşım.. iyiki varız..
    S
    canım benim her şey yolun güzel olsun....bütün dileklerinde gerçek olsun.bende seni seviyorum iyi ki varsıny789
    Esramm nasılsın umarım mutlusundur, günlerin birbirinden güzel geçiyordur ve öyle olmaya da devam eder..Ben de artık sık sık gelemiyorum ama seni de özledim azar azar gelir oldun forumasadanim Çok sosyallikten mi yoksamsmil56 Çok işten de olsa iyi olur, oturup düşünmeye fırsatın olmaz. Benim bu aralar böyle, düşünüp kendimi mutsuz etmeye zamanım kalmayınca günler daha güzel geçer oldu:) Hep mutlu ve huzurlu ol inşallah.
    Bu arada bende de var saat takıntısı, günlüğe yazarken saniyesi saniyesine kaydederim, yazmaya başlama dakikam, bitirme dakikamgirlhaha Yalnız değilsin kuzucum hiçbizaman. Muckks456
    B
    tabiki geliriz arada ama sende unutma:))))))
    B
    iyiyim iyiyim tskler.
    sen nasilsin?:)
    S
    canım benim her şey gönlünce güzel olsun.nickini değiştir desem yaparmısın ağlayan bir resim seni hüzünlendirir diye düşnüyorum iyi ki varsıny789
    Yolunda elhamdülillah . Her güne gülerek başlıyorum ve güzel geçmesini diliyorum Allah'tan
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri