maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• E
    Vizeleri dört gözle bekleyen tek kişisin. Neyse başarılar sana ;)
    E
    İyiyim Enesçim sen nasılsın bakıyım? Gerçi benimki de soru. Vizeleri olan bir insan, nasıl olabilir ki?girlhaha Umarım kolaylıkla üstesinden gelirsin...
    Şu dağlarda kar olsaydım olsaydım
    Bir asi rüzgâr olsaydım olsaydım
    Arar bulur muydun beni beni
    Sahipsiz mezar olsaydım olsaydım
    Şu yangında har olsaydım olsaydım
    Ağlayıp bizâr olsaydım olsaydım
    Belki yaslanırdın bana bana
    Mahpusta duvar olsaydım olsaydım
    Şu bozkırda han olsaydım olsaydım
    Yıkık perişan olsaydım olsaydım
    Yine sever miydin beni beni
    Simsiyah duman olsaydım olsaydım
    Şu yarada kan olsaydım olsaydım
    Dökülüp ziyan olsaydım olsaydım
    Bu dünyada yerim yokmuş yokmuş
    Keşke bir yalan olsaydım olsaydım
    Heeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy günaydıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnn
    naber :))))
    Z
    <a href="Free Image Hosting - hizliresimyukle.com src="http://hizliresimyukle.com/thumb-891.jpg" border="0" alt="hizliresimyukle.com - Resmin Tam Görünümü"></a>

sana resim yüklemeye çalıştım.ama neden olmuyor anlamadım.aslında çok güzel bir resimdi.swvgili yavrum,bu gün odanın bir başka penceresini aç,ve o pencereden ne kadar özel ve sevilmeye layık olduğunu gör.tıpkı tüm yaratılanlar gibi.şüphesiz güle ulaşıncaya kadar dikenlerle mücadelen olacaktır.ama sonuca değmezmi?başardıklarını listelersen,başarısız saydıklarının çok küçük bir nokta olduğunu göreceksin.çok çok özel bir gence onun için dua eden ablasından sevgilerle...
    Ewan 22 yaşına o sene basmıştı kendinden emin çok zeki ve çok çekici bir genç olmanın asaletini taşıyordu.

10 gün sonra Kore'deki bir savaşa katılmak üzere İngiltere'den ayrılacaktı, hiçbir şeyden korkmuyordu ama duygusallığı nedeniyle, ülkesinden ayrılma fikri zor geliyordu ona.

Ağır adımlarla büyük kütüphaneden içeriye girdi, bir kitap alıp oturdu ve okumaya koyuldu. Gerçekten de çok güzel temalara değinmiş etkileyici bir kitaptı elindeki, ama daha da güzel olanı kitabı daha önce başkasının da okumuş ve bazı yerlere notlar almış olmasıydı. Okuyanın notlar aldığı bölümler Ewan'i da derinden etkiliyor, notları okudukça sarsılıyordu. Kim olabilirdi bu? Hemen kütüphane memuresine gitti ve daha önce kitabı okuyan kişinin kim olduğunu öğrendi. Holly adında bir kadındı, adresini aldı ve eve varır varmaz bir mektup yazdı:

'Büyük kütüphanede bir kitap okudum. Eklediğiniz notlar karşısında hayranlık duyduğumu belirtmeliyim. 10 gün sonra Kore'ye gidiyorum, sizi tanımak ve sizinle mektuplaşmak istiyorum. Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum.'

Holly'den olumlu cevap geldi ve mektuplar ardı arkasına yazılmaya başlandı. Her yeni mektupta birbirlerinden biraz daha etkileniyor, yüreklerini birbirlerine biraz daha açıyorlardı. 2 sene bu şekilde geçip gitti. Ewan ve Holly birbirlerine belki binlerce mektup yazmış, her mektuptan ayrı tatlar almışlardı.

Ewan'ın ülkeye geri dönme zamanı gelmişti, son mektubunda Holly'yi görmek istediğini yazdı. 'Ancak seni tanıyabilmem için bana bir resmini gönder lütfen!' diye ekledi. Holly buluşmayı kabul etti fakat resmi göndermedi. 'Resmin ne önemi var ki? Bizi ilgilendiren kalplerimiz değil mi? Yakama kırmızı bir çiçek takacağım.' dedi.

Günler birbirini kovaladı ve Ewan ülkeye döndü. Trenden indiği ilk anda gözleri Holly'yi aradı. Bir müddet bakındı, sonra kalabalığın arasından şimdiye dek gördüğü en güzel kadın belirdi. Uzun boylu, çok güzel, uzun sarı saçlı, masmavi iri gözleri ve mavi elbisesiyle muhteşem bir kadındı.

Kadına doğru bir adım attı, ama yakasında hiç bir şey yoktu.

Kadın gözlerine baktı ve 'merhaba denizci, benimle gelmek ister misin?' diye sordu.

Tam o sırada güzel kadının omzunun üzerinden, yakasında kırmızı çiçek olan kadını gördü. Kısa boylu, şişman sayılacak kiloda, gri kısa saçlı, tozlu uzun pardösüsü ve kalın bilekleriyle öylece duruyordu.

Ewan şaşkındı, az önce hayatında gördüğü en güzel kadından bir teklif almıştı ancak karşısında da yüreğine âşık olduğu kadın duruyordu.

Kendini toparladı ve yanından geçen dünyalar güzeli kadına aldırmadan ilerledi. Elinde Holly'yle birbirlerini tanımalarını sağlayan kitap vardı. Elini uzattı, 'merhaba Holly' dedi gözlerinin içi gülerek.

'Pardon' dedi kadın. 'Ben Holly değilim. Az önce sizinle konuşup yanınızdan geçen sarı saçlı mavi elbiseli bayan yakama bu çiçeği taktı ve bunun ‘hayatının sınavı’ olduğunu söyledi. Sizi garın çıkışındaki kafede bekliyormuş...'
    ingilterede bir adam 60 yıl boyunca hiç gülmemiş.gölerr adlı bir kişi 20 yasında evleniyor 2 sene sonra karısı hamile kalıyor ve karısı ölüyor.adam 5 sene kendisine gelemiyor. kadını o kadar çok seviyomuş.kızı 6 yasında kayboluyor ve 8 sene haber alamıyor.8 sene sonra kızı buluyor.kızı adamın kardesi kaçırmış ve 8 sene boyunca kızı saklamış ve defalarca tecavüz etmiş.adam bunu öğreniyor ve kardeşini öldürüyor.adam 20 yıl içerde yatıyor.ve 20 yıl sonra kızıyla karşılaşıyor.kızı bir tane adamla evlenmiş ve birde çocukları olmuş.kızının çocuğu yani torunu 15 yaşında öz annesini babamı aldattın diye bıçaklamış ve ölmüş.adam yapayalnız ve çaresizkimsesi yok perişan durumda derken karşısına bir kadın çıkıyo ve bunla tanışıp evleniyorlar.aradan tam tamına 1 ay geçiyor ve o çok sevdiği kadını kızının kocasıyla yakalıyor.ve adam şöyle bir düşünüyor.ben niye mutlu olamıyorum.neden bir günüm iyi geçmiyor diyor ve adam beynine silahı dayayıp r ediyor.

kolay olanı seçiyor. . kolay. . ama bedeli ağır.
    E
    Tamam Enesçim görüşürüz. İyi dersler..actionsmile
    E
    Tamam sakin ol :D iyiyim merak etme toparladım :) o yüzden geri döndüm. Sen iyi misin?
    Teşekkür ederim. Neden bir daha görüşemeyecekmişiz bakalım ;))
    Ne iş çeviriyosun :P
    enes sensin dimi ???? :) eğer sensen neden hiç sayfamı ziyarete gelmiyorsun sad456sad4564897 yani gel arada biry789tabi istersen her zamanda geleblrsin..sevincli herşey yolundadır umarım ..guitarİYİKİ İYİKİ İYİKİ VARSIN...
    S
    nerelerdesin her şey yolundadır işallah iyi ki varsın
    Heyyy süpper ya bu siteyi doktor diploması olan birinin de seviyo olması :P Ne güzell ya başlamışsın ha bunu sevdim :)) Model uçak kursu iyi seçim iyi şanslar ve bol eğlenceler diliyorum :))
    Bende zaman durmuş gibi telkinleri dinliyorum ama sanırım en sert kısımdayım bilnçaltımın çünkü ilerlememe izin vermiyor şimdilik :))
    Pehhh kiminle dans ettiğini sanıyorsa :))) Sevgilerrrr
    S
    iyi olmana sevindim her şey zamanla istediğin gibi olur iyi ki varsıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri