Megavolt
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• çoooooooook çok çok teşekür ederim bengusu ,dediğim gibi ismini yazmadığımı hatırlayınca canım sıkıldı bi an , bi de o kadar soru sordum sana bir çok başlık altında çoğu da senin konuların, sen de zaman ayırıp o kadar cevap verdin .ne kadar teşekür etsem azdır. şimdi foruma yazamayacağım ama hani " bu kitabı bulmak için iki nokta yaptım bulursam zaten okumak için sebebim kalmamış olacak" demiştim ya bir arkadaşımız link vermiş ben daha bugün gördüm ve benim bu mesajımdan önce atmış . İng kitap şimdi okuyorum aklıma kitaptaki Kolomb ve yerliler geldi. Yerliler gemileri göremiyor ya . Ben de o link i yeni gördüm :))))) Her şey gönlünce olsun iyi ki varsın
    S
    actionsmileher şey gönlünce güzel olsun
    bütün dileklerin bonusuyla kapını çalsıny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri