C
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• E
    Oppppsss orda dur Anıl'cım. Burası yeterli. Hem sen söz dinlemiyorsun. Ben sana benim profilime yazmanı söylemiştim. Ah Anıl. Bu arada benim de adım Nilay. Tanıştığımıza memnun oldum. Sevgilerle...
    E
    Baakk sen çok teşekkür ederim beni bağışladığınız için, çok sevindirik oldum gerçekten.sevincli Neyse uzatmayayım önemli olan barışmaktı. Ama cevabını benim profilime yazarsan görmem daha kolay olur. Öteki türlü buraya bakmam gerekiyor sürekli. Bu arada adını öğrenmek istiyorum sana commonbabyss diye seslenemem. Sevgilerle...
    E
    aaaa kendini beğenmiş, kendine gelsevincli
    E
    Pişşşt. Ortalarda gözük müyorsun? Öldün mü kaldın mı bilmiyorum. Artık senle uğraşmıycam barış ilan ediyorum956k Kabul etmezsen savaşa devam!sevincli
    ne ergenliği ya ben ergenlikten çıkalı 4 5 yıl oldu,çocuklardan akıl alcak durumumda yok,ben kişiye göre cevap veriyorum ayrıca ve senin durumun ortada kimin ergen olduğu belli,bana cevap veremiycek kadar acizsin ve bana saldırmayı seçiyosun.neyse ergenliğine vermek lazım
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri