yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• heyyo heyyo kızmını anlamadım ama iyiyim teşekürler:)sizden na haber herhalde daha önce sizinle tanışmamıştık dimi?
    S
    her şey gönlünce güzel olsun.harika bir hafta diliyorum.iyi ki varsın sevgilery789
    canııııımmmm merhabalar, kusura bakma cevap yazamadım ben sana foruma pek uğrayamıyorum bu aralar çok yoğunum 14:00-21:30 arası dersteyim onun dışında evde de çalışıyorum sen neler yapıyorsun iyimisin kendine çok iyi bak :D
    S
    yaa bozma moralini. . desemm etkisi olmayacak biliyorum. . çok özel değilse dinleyebilirim eğer anlatmak istersenn. .
    S
    berbatt. herşeyi mahfediyorum. gitmek istiyorum, buralardan ama ona bile gücüm yokk ağla2
    S
    sen bneim için kartopu oyna ben senin için güneşe bakıyimm. . demek isterdimm, ama eskiye döndümm yine ağla2 napacamm ben kendimi, yaa?? hâlâ çocuk gibiyim. .
    S
    hahaa :) boşver, yaa takma kafayaa sevincli takarsan nasıl yaşanır kii :) deriiinn nefesler all, rahatlaa ::) nefes verdiğinde içindeki tüm siniri at gitsiiiiinn ::) bizde de 3 saat roma, 2 saaat medeni var bi günde. . Ertesi gün de sanırım 3 saat medeni, 2 saat roma. . Ama başa gelen çekilirr ::) Sıkma kendiniiii =) güneş herkes için parlıyorr ::) ders programı da herkes için değişiyor :) saçmaladım tamam xD
    S
    ne diyeyim ki, dostumm ::) herşey gönlünce olsun. . Ama yinede geçelimm sevincli
    S
    geçerim İnşallah mı!! hımm, olmadı. . Geçeriz İnşallah y789
    S
    sen izin vermezsen kim mahfedebilir hayatını sevincli Kaçmak kolay olanı. . Kalıp da mücadele eden, er geç zafer kazanırr y789 benim büt ler sır gibi leeerr khkh56 ortada bişey yok henüz ama geçtim, sanırım yaa. . Yani geçtim heralde guitar senin büt noldu? umutlu muydunn ::)
    S
    nakavt olmak üzreyim. . desemm, yalan olur. . idare ederim, yaa. . Çabalarsam az daha, düzlüğe çıkarım sanırsamm. . beni geç senn. . Kocaeli istanbul yakın. canını sıkan kimse yardıma hazırım, sana ::)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri