S
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Öyle gerçekten de zor. . Ama pet etmek yok :) nsmr, adımla soyadımın ünsüzleri. .
    E(n)E(s) M(u)R(a) sevincli
    Hayatımdaki büyük taşları yerlerine oturtmaya çalışıyorum. Onlara yer açmak için ardımda bırakmam gerekenleri silmem, unutmam, daha da önemlisi afftmem lazım. Ama başkalarının beklentilerinden bunalıyorum, karşılıksız yapmaya çalıştığım şeylerde diğerlerine gereğinden fazla önem verdiğim için başarısız oluyorum. Takılmaya çalışıyorum aslında, ama eskisi kadar vakit ayıramıyorum y789 eee, yaşamak biraz zorr ::) Yoruyor. Yine de umudumu heyecanımı kaybetmemeye çalışıyoruuumm :P Her mutluluk, güzel şeyler, bizimle olsunn :) İyiki varsınız ::)
    Ooooo,, iyi senden naber arkadaşş actionsmile Hayat ne alemdee y789 Haa, Günaydınlar bu aradaa blissy İyiki varsınn ::)
    hayırlı kandiller arkadaşım...hele bi kullan bakalım senn durumuna göre ben de karar veririm..inş. herşey gönlünce olur:))))))))
    Merhaba sirvedus su an durumalr guzel cok sukurki.Birazda su herkesi desturlama halim gecse.
    tşk ederim ben de iyiyim, durumunuzu merak edip paylaşımda bulunmak istemiştim, online olduğunuz bir zaman sohbet ederiz inş. görüşmek üzere...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri