pinnko
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• slm ben daha yeni üyeyim,haliyle siteyi ne sekilde kullanacagim konusunda tecrübesizim :) ve düsünce gücüyle uzayanlar olarak aratirken burayi buldum ve üye oldum böyle bi grup gördüm ama icerigini nasil görücem yorumlar bilgiler falan...bu isim tarafindan kurulmus oldugunu gördügüm icin yaziyorum size umarim cevap veriirsiniz tesekkür ederim simdiden ;)
    pinnko merhabaa.
    bu sitedeki ilham kaynaklarımdan birisin ve sizler sayesinde gruba üye oldum hatta ilk mesajımı da biraz önce yazdım ordada söylediğim gibi sen ve herkes nerlerde?21 günlük telekült bağlantı metninden beri nerdeyse 1yıl geçmiş ve kimseden ses seda yok.O zamandan beri neler olduğunu yazarsan çok minnettar olurum.
    Merhabalar demek için uğradım.
    Sağlıklı, mutlu, sevgi ve bolluk dolu yeni bir yıl dilerim
    Sevgilerimle:))
    B
    Sadece küçücük bir merhaba demek istedim , tanışmak için küçücük bir merhaba yeterlidir derler :))
    Gülekalınız...
    Bu güzel dileğinizi,önümüzdeki haftaların güzel olacağı öngörüsüyle yazdığınız şeklinde yorumluyorum.
    Ve bende şimdiden önümüzdeki haftanın ve haftaların güzel olacağının
    bir müjdesi olarak bu mesajınıza ve ziyaretinize teşekkür ediyorum.
    iyi ki varsınız .
    Selamlar.
    S
    bütün dileklerin gerçekleştiği güzel bir hafta olsun iadeyi ziyarete geldimy789
    .....Profili Sayfama Hoşgeldiniz nergiz74
    .........iyi vakit geçirmeniz dileğiyle
    ......... Hoşgeldiniiiz.........SeLeNas
    .........Tabii ki ...Yaz aylarında olabilir.
    ...........Neden olmasın...Her zaman beklerim efendim:)
    Selam pinnko ..Haklısın epey ihmal ettim grubu ,bu yüzden sana özel selam vermek istedim.Grubumuza iki yeni dost daha katılmış.En kısa zamanda güzel bir toplantı ayarlıyalım diyorum...Sevgiyle kal ')y789
    .......Teşekkür ederim efendim:)
    .......Hoşgeldiniz.
    .......Sizinde her şey dilediğiniz gibi olsun.
    S
    merhaba demeden geçmek istemedim.
    her şey gönlünüzce güzel olsunactionsmile
    ...Merhaba,hoşgeldin han41500
    ...Boy Uzatma Telkini ücretli satılıyor.
    ...(1)- Yukarıda Sipariş CD menüsünden sipariş vermeniz gerekiyor.Bu sayfanın yukarısında.
    ...(2)- Telefon numarasıda var orada,telefonda açabilirsiniz.
    ...(3)- (hayatimdegisti) rumuzuna Atakan beye özel mesajda gönderebilrisiniz.
    ...Ben sipariş verirken hepsinide yaptım.
    Birde mail adresi vardı,mail de attım.
    İstersen onuda yazabilirim.
    ...Kolay gelsin.s456actionsmile956k
    Hoşbulduk, teşekkürler ::) Bende iyiyim, çok şükür sevincli Bi hatırınızı halinizi sorayım, nasıllar demiştim dee blissy Günaydınlar bu aradaay789y789 İyiki varsınız sevincli Hepp mutlu kalın, İnşallaht678
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri