phantomm
Reaksiyon puanı
10

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Yok hiç unutur muyum?Çok teşekkür ederim tekrardan çiçekler için.
    Şiiri pek sevmem.Ama bu gerçekten çok anlamlı çok güzel.Şuanki durumumda gerçekten destekleyici sözler oldu.Ve beğendiğim birkaç şiir arasında yerini aldı.Emeğine sağlık..
    .......Çiçeklerin altına şiir eklenmiştir:)
    ......''Çiçeklere su vermeyi unutmazsın değilmi?''
    Teşekkür ederim pinnko.Tabi ki memnuniyetle..Merakla bekliyorum.
    Çok naziksin sağolasın..
    .....phantomm,izninle bir şiir eklemek istiyorum çiçeklerin alt yazısı olarak.
    .....Onları yazarken aklıma geldi,buraya yakışacağını düşündüm.
    .....Yalnız değilsin.
    .....Sen hep bizimlesin...
    .....Seninleyiz...
    "]

''Gül diye kokla güz dalgınlıklarını
    Umut tacirlerine yüz verme sakın
    Yenilirsen dövüşerek yenilmelisin
    Hiç kimseye vereceğin hesap kalmamalı''

AHMET TELLİ
    pinnko:http://www.hayatimdegisti.com/forum/siir-video/464296-pinnko-siir-ve-aranjmanlar-videolar.html#post591533

......phantomm,avatarını değiştirmiş olman vesilesi ile sayfanı ziyaret ediyorum.

......Anı defteri gibi burası biraz:)

......Kalbin kadar temiz bu köşeyi bana ayırdığın için teşekkür ederim.

.....Yukarıdaki güller eski avatarın anısına:) Yeni avatarın daha da güzel.
    E
    Herkes cadı deyip duruyor :D Adım cadı kaldı valla
    E
    Atakan abiye yazdım ama bakalım artık :D
    Bilmem değişik gelmiş olabilir anlamını sevdiğim için kullanıyorum ama farklı şeyler çağrıştırabilir tabi:)Senin nickin de oldukça yaratıcı:)
    Teşekkür ederim sizin güzel enerjinizle olur bu dileğinizi almışken hemen bir çekim yapayım bari:)Çiçekler muhteşem..
    S
    bol bonuslu güzel bir hafta diliyorum
    canım begenmene sevindim umarım faydasınıda görürsün.ne yaparsan yap yapanın kim oldugunu hatırla.yaşasın farkındalıkkkkk:)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri