fenn
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günaydıııınnn efendim,
    Nasılsınız???? Sizinle tanışmaya ve güzel bir gün geçirmenizi dilemeye geldim.
    Hayatınız sevgiyle dolu olsun:)))
    Sevgilerin enn temizi, enn içteni, enn güzelleri sizinle olsun :) Dualarım sizinle :) Geçmiş olsun sevincli
    S
    çok geçmiş olsun
    neyiniz vary789dualarım sizinle
    S
    nerelerdesiniz öğretmenim özledik sizi.mutluluğunuz daim olsuny789
    Merhabalar fenn,

Ben de yazılarınıza pek rastlayamıyordum,merak etmeye başlamıştım..

Öğretmenlik yoğun geçen bir meslek olduğu için olsa gerek..

Size,ailenize ve bıdıklarınıza sağlıklı,mutlu günler diliyorum ben de...actionsmile
    S
    çok teşekkür ederim iyiki varsınız
    B
    mrb efendim bahtiyar oldum sicak mesajinizla cici günler diliyorum:)
    Merhabalar öğretmenim sevincli

akıllı bıdıklarınızla nasıl geçiyor günleriniz..

Herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle..

Hoşgeldiniz online destek bölümümüz günün büyük kısmı açıktır sorularınız olursa oradan destek alabilirsiniz.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri