ceylan84lum
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• tabi ki, her fırsatta ederim, bir de müslümanın müslüman kardeşi için yaptığı dualar daha etkili oluyormuş, senin de bana dua etmeni isterim.
    hmmm sevindim, melisa çayını da denemeni isterim, bir bardk melisanın 3-4 saat etkisi oluyor, msn kurmadın değil mi bilgisayara ? bir de şeyi sorayım facebook ta kayıtlı mısın ? eklesem diyorum :))
    telkinlerin etkisi var mı ? senin gündelik yaşamında farklı olan, dikkatini çeken bi şeyler var mı ?
    rica ederim :) ne güzel sürekli gülüyosun , kendini iyi hissediyor olmalısın ya da iyi hissetmek için gayret sarfediyosun ? hangisi doğru olan ?
    ceylan sen pek konuşmuyosun, sen de dert ortağı istersen ben dinlerim seni, hiç çekinme olur mu hem bak ben de açıldım sana, daha rahat davranmana vesile olur, kendini rahat hissedersin.
    saolasın, keşke yakın arkadaşlarımızla paylaşabilsek gerçi anlayamazlar ki nasihat verirler ne var kendini kasacak rahat ol geçer gibi klişe olayın derinliğinden uzak kelimeler söylenir bence. Demin bağlantın kopmuş ben de kızı bunalıma soktum benden kaçtı diye düşünmüştüm :)) şaka şaka ;) ne diyecektim ben sana ya unuttum, iştahlı iştahlı yazıyordum, unuttum :(((
    benim sosyal fobili olduğumu çevremdeki insanlar, ailem, kardeşlerim hiçbiri bilmiyo, bana üniversitede çalışıyosun, bi kız bulamadın, boylu poslusun, yakışıklısın diyorlar, tabi insan içinden kahroluyo, ahhh baba ya da ahhh anne keşke konuşabilsem de anlatabilsem durumumu diyorum arkadaşlarım da çok yükleniyo işte bekarsın neden çıktığın yok vs. vs. baskılar da çok.
    sanırım anlıyorum..anlayabiliyorum..inş..herşey yoluna girer düzelir..sen umudunu kaybetme..hayat güzel..güzelliklerde seni bulacaktır inanıyorum:)))))))))))
    tabi hayırlısı ama dediğim gibi seviyosan vazgeçme..belki mücadele etmeni istiyodur .bazı kızlar bu yüzden ilk teklifi reddedebilir.inş..herkes bütün sevenler kavuşur ya:(((((((
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri