ceylan84lum
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• bugün kantinin orda bekliyordum, o da derse geliyordu yine arkadaşları vardı yanında kızın bakarken gözlerinin içi gülüyordu, ben tabi hemen kafamı çevirdim, ondan önce de ceylan bakışıyorduk falan ama biliyosun sosyal fobili birisiyim ve olumsuz bi cevap almışım üstüne üstelik gurur meselesi yapıyorum kendimi tıkanmış hissediyorum :((( hayırlısı olsun demek ki nasip değil.
    :)) ceylan hani sana bahsetmiştim ya bi kız var diyordum, face den msj attım ama olmadı :( ben onunla konuşmak, tanışmak istiyordum, sürekli yanında arkadaşları falan ama bakışıyorduk tabi bedensel mesajı almıştım ama müsait bir ortam oluşmuyordu, düşündüm napayım napayım diye en iyisi face den mesaj atayım dedim, durumu anlattım işte onu tanımak istediğimi, müsait bir ortam oluşmadığını, mesaj beklediğimi vs. kendimi de tanıttım güzelce, yanıt geldi cumartesi günü, ben kimseyle tanışmak istemiyorum ne sen bu mesajı yazdın ne de ben okudum, bir daha mesaj yazmazsan sevinirim... yazmış.
    yazarım sana , sen de beni denek gibi görüyosun valla :) sen de işe yararsa ben de kullanırım diyosun ya :))))
    bir de ben eskiden kızardığımda kendime çok kızardım, şimdi kızmamaya çalışıyorum, kendime karşı ılımlı olmaya çalışıyorum, hep destek tam destek felsefesi, bunu tam olarak bi uygulasam zaten olay bitecek, emin ol, sen de kendine kızıyosundur mahfoldum bittim, nasıl da rezil oldum, keşke yerin dibine geçseydim dediğin çok olmuştur eminim kızarma vakalarından sonra.
    bir de melisa bitkisi varmış oğul otu da deniliyor, gevşetici bir bitki ve gözlerde güneşe karşı hassasiyeti azaltıyormuş, kötü düşünceleri zihinden atmaya yardımcıymış onun da hem otunu hem de sallama çay şeklinde olanını dün aldım, gerçekten relax oldum :) bitkiyi öpesim geldi :) demleyip demleyip içtim :) sarı kantaron benim göz kaslarımı çok etkiledi ya güneşe bakarken iyice kısmaya başladım gözlerimi, gerçi sürekli bilgisayarda çalışmak da yoruyordu gözlerimi, lakin sarı kantaronun yan etkilerini okuduğumda güneşe karşı gözlerde katarakt oluşumuna zemin hazırlayabilir deniliyordu.
    her bünyeye etkisi farklı oluyormuş ben çok araştırdım güven bana, benim bugünle 12 gün oldu, ara sıra çok iyiyim, bazen aniden bastırıyo ama eskisi gibi kızarmıyorum kolay kolay.
    beni görünce hemen o bitkisel kapsül geliyo aklına ya :) beni sarı kantaron gibi görmeye başladın :)
    valla ben buralardayım hergün giriyorum siteye.gel ya muhabbet ederiz.şeyi ilacı sorcaktım ne zamandır ama online göremiyodum seni.nasıl işe yarıyo mu:)))iyi ki varsın
    işler çok ceylan ya, buraya da geliyorum ara sıra bakıyorum ceylan yok, ben de fazla gelmiyorum :) sen olsan sürekli gelirdim :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri