maviinci
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• neyim ben? kimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm??
    Sevgili arkadaşım kalp kırdıysan bir taş cebine koymalısın. Oyunu oynarken eski alışkanlık, ya da hatalarımızı istemeden yapabiliriz. Oyunu oynarken kasmadan relaks biçimde oynayın. Taş çok önemli lütfen unutmamalıyız. Hedefimiz sizin en iyi, en çok, en doğru ... olan herşeye başkalarından daha kolay elde edebilecek bilincinde ve kudretinde olabilmeniz. Sevgi ve hoşgörü sizinle olsun. Bu gün tüm işleriniz rast gitsin.
    Arkadaşım istediğim resim bu değildi ama gülümseme gündermiştim olmadı yüzünde gülümseme hiç solmasın...:)
    çok teşekkür ederim çiçek içinn ben çok seviyorum çiçekleri ohh be ferahladım Allah razı olsun ...:)
    Z
    sayende sayfam çiçek bahçesi..gönlün gibi güzel günlerin olsun..hakettiğin mutluluklar pusuda.mutsuzluklarını kibarca deffettiğinde onlar kapına gelecek...
    4 e böldüm, hayatımı: yaşanabilenler, yaşanamayanlar, ders alınması gerekenler, ders alınması gerekmeyenler. .
    çok teşekkürler arkadaşım 128956.Kendi dertlerimle seni hiç üzmek istemem ama mutlu anlarım olursa ki mutlaka oluyodur.Paylaşırımguitar
    hani bi söz vardırya:mutluluğu herkes paylaşır önemli olan hüznü paylaşmaktır.
    y789Sende iyi ki varsın ve sürekli yanımdasın.
    unutma bende senleyim.Yardımcı olabilirsem ne mutlu bana(bu halimle)blissyblissyblissy
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri