phantomm
Reaksiyon puanı
10

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Çok teşekkür ediyorum efendim ben de size ışıl ışıl güzellikte günler diliyorum:)
    S
    hep gülmeniz dileğiyle güzel bir hafta diliyorumy789
    Teşekkür ederim güzelim..Çok tatlısın çok güzel şeylere layık bir insansın.Mutlu ediyorsun en güzel mutlulukları da hak ediyorsun..
    Yaaa bu papatyalar ne kadar güzel...Çok beğendim çok sağol tatlım ya..Muhteşem görünüyorlar gerçek gibi:)
    Çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni..Senin de günün kutlu olsun canım benim.Ne mutlu ki bize sevginin önemini biliyoruz, sevgiyi durumlara,kişilere bağlamıyoruz.Şükürler olsun..
    Görüşürüz:)
    çevremdeki herkesin aynı sorunu var biliyormsun ..çünkü beklenti var.söylenmiyen beklentiler..kafandaki olmazsa yapılan eksik geliyor..ama beklentisiz sevgi yokki ..sadece kutsal insanlar beklentisiz sevebilir heralde..

ben sana katılıyorum herşeyi seviyoruz herkesi seviyoruz..şükürler olsunki sevmesini biliyoruz..bundan iyisi can sağlığı..kendimizi koruyalım..sevgi günün, sevgiler günün kutlu olsun .içindeki sevgi belliki çevrene yayılıyor...görüşmek üzere..
    Çok teşekkür ederim güselimm:)Şenlendirmişsin, sevgiyle doldurmuşsun gariban sayfamı her zaman beklerim:) Ben buranın nasıl açıldığını bilmiyordum daha doğrusu bizim açmamız gerektiğini bilmiyordum kurcalayınca buldum geçen:P
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri