ceylan84lum
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• kilo aldırmayı bırak fazla kilolardan kuratıyormuş :) ama bazı kişiler bu bitki için bizde etkili olmadı diye yorum yazmışlar, inş. sende işe yarar, özellikle hafif ve orta şiddeli depresyonlar için kullanılan bir bitkiymiş kendileri :) ben bugün evde unutmuşum kullanamadım, kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu, bugün kullanmadığım halde daha iyiydim :) bir de sosyal fobi bende ani gelişen panik ataklar gibi belirti veriyo, bazen aniden kızarıyorum pat diye ama çabucak normale dönüyorum, ondan sonra da tabi güven kalmıyo ve en büyük yanlışı yapıyoruz, kendimize kızıyoruz. Ayrıca bugün bizim fakülteden bir kıza facebooktan mesaj attım bakalım nolacak :) gelişmeleri yazarım, her iki konuda da :) Kandiliniz mübarek olsun.
    valla daha detaylı bilgi alsam ii olcak ama şimdi çıkmm lazım.en kısa zamanda rahatsz etcm bu konuda:)))))şimdilik iii geceler
    Solgar'ın St john's Wort'u ( sarı kantaron )'u yemeklerle beraber 1 er tane alıyosun toplam 3 tane günlük. Özge yan etkisi yok demiş ama güneşten uzak kalmaya bak, ben araştırdım güneşte fazla kalırsan geçici lekelenmeler olabilir ciltte, antidepresan kullanıyorsan onunla beraber kullanma, bir de hamile olanlar kullanamıyo, başka alkol almıyosunuzdur siz onun için o konuda açıklama yapmama gerek yok :))) saç dökülmesine ve yeni saç oluşumuna karşı da mucize bir etkisi varmış, serotonin yani mutluluk hormonunu artırıyormuş, sinirleri iyi çalıştırıyormuş antiviral ( virüslere karşı mücadele eden ) bi yapısı varmış, depresyona karşı etkili, antibakteriyel daha ne olsun, doğal prozac bir bakıma, yakıştırılan tanım bu, ama sabırlı olup en az 2-3 hafta kullanmak gerekiyormuş asıl işlevi sinir toniği sinirleri güçlendirip iyileştiriyor, tabi bünyeden bünyeye fark var ceylan inş bize de yarar, ben internetten sipariş verdim Solgar firmasına st john's Wort diye geçiyo adı yabancı firma sonuçta, kargo bedeliyle 44 küsüre mal oldu, ürün fiyatı 34 lira, kapıda ödeme de yapılabilyor, isterseniz sipariş sayfasının linkini verebilirim.
    kapsül tamamen bitkisel ama çayı tavsiye etmem, suda çözzünmeyen bi madde varmış, asıl tedavi edici olan bi madde. kapsülü al, özgenin msj ı geldi mi sana ? kopyala yapıştır yapmıştım.
    <TABLE class=tablebg cellSpacing=1 width="100%"><TBODY><TR class=row1><TD class=row2 vAlign=center align=middle>ozge </TD><TD class=row1 width="100%" height=25><TABLE cellSpacing=0 width="100%"><TBODY><TR><TD class=gensmall width="100%"> Mesaj Başlığı: bitkisel ilaçla kesincözüm. mutlaka okuyun
    Gönderilme zamanı: 24 Nis 2007, 09:22
    </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR class=row1><TD class=row2 vAlign=top><TABLE cellSpacing=4 width=220 align=center><TBODY></TBODY></TABLE>Kayıt: 05 Nis 2007, 12:49
    </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=5 width="100%"><TBODY><TR><TD>slm arkadaslar. 5 yıldır sosyal fobi çekiyordum. burda sizlere neler cektiğimi anlatmaya lüzumyok cünkü sizlerde benim yasadıklarımı yasıyorsunuz. cok fazla uzatmayacağım. nası tedavi oldum ve iyileştim hemen anlatayım. 2 yıl paxil ilacını kullandım. cok iyi geldi. zaten sosyalfobi tedaviye cok cabuk cevap verir. neyse ilaç içmek istemediğim için ara ara ilacı bıraktığım oldu fakat hastalık her dafasında sürekli nüksetti. cünkü ilacımı doğrusunu isterseniz düzenli kullanmadım. ilacımın dogada olduğuna kendimi hep inardırdım ve cok arastırma yaptım. arkadaslar bizim mucizevi bitkisel ilacımız JOHN'S WORT (SARI KANTARON BİTKİSİ) internette hep depresyon diye geçiyor. fakat sosyal fobi de bi depresyon ceşidi olduğu için bizim derdimize de bire bir. ben SOLGARIN sarı kantaronunu kullanıyorum. 300 ml günde 3 tane yemeklerle. ilk 2 hafta daha cok heyecan ve sıkıntı yasıyorsunuz ama bu tedaviye cevap verdiğinizin bir göstergesi. 2 hafta sonunda da iyileşme süreciniz baslıyor. hayat boyubile içebilirim bu bitkisel ilacı. hiçbir yan etkisi yok. SOLGAR anlaşmalı eczanelerden bulabilirsiniz. sosyal fobiyi gercekten yenenler bu siteye eminim bi daha kolay kolay ugramaz. cünkü sıkıntısı bitmiştir artık. ama inanın bana ben %100 yendim ve sizlerle de paylaşmak istedim. lütfen deneyin. sentetik ilaç yerine bitkisel ilaç kullanın. bu arada bi tavsiyem daha var. omirilik mutluluk çakralarının bulunduğu yerdir vücutta. mutlaka omiriliğinizi çalıştıracak hareketler yapın. insana inanılmaz birmutluluk ve yasama sevinci veriyor. dilerim bana yaradığı gibi sizede yarar. Allah yardımcınız olsun.

</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
    valla ben de duydum onu hatta bi aktardan aldım ama benim üşengeçliğim bi türlü kullanamadım:(((bak görüyomusun bu kadar etkili demek
    tabi etki etmesi için en az 2 hafta kullanmak gerekiyormuş, benim 8 gün oldu, bakalım nolacak, sinir toniği olarak kullanılıyormuş eskiden, almanyada 2-3 milyon adet reçete ediliyormuş hafif ve orta dereceli depresyon için, başarı oranı % 70.
    ehhhh idare eder, ceylan sarı kantaron deniyorum, depresyona, korkulara, endişeye vs, iyi geliyormuş bitkisel bir ilaç, duymuş muydun daha önce ?
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri