muraturkom
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    Merhabalar , gönlünüzce bir gün diliyorum , gülekalın :)
    yaşın genç beklemek için zamanın var. Belki o durumun farkına varır. değerini anlayabilir.
    Öyle abii ::) Hayırlısı, napalımm. . Ben yardım etmeye çalıştım, elimden geleni yaptım. . Ama, kısmet değilmiş. . Keşke gitmeseydi. Ama bekliyorum gelmesini. Gelecek. İçimden bi ses diyor ::)
    Estagfurullah abi, acı çekme safhasını atlattım ::) Giden gitmiştir. . Ben bırak haftasonlarını, hafta içi bile giderdim ama kendi başıma gitsem kendi başıma gezer kendi başıma dönerim :P İyi ki varsın be Murat Abii :)
    Şu an kendisi biraz uzaklarda. Bi daha gelmeyecek sanırım. . Yasını tutuyorum, sanırım daha da tutacağım. . Herşey için sağol, Murat abi. . Yinede umudum var. . Gelecek diye sevincli İNşallah gelir :)
    ne abisiymiş s...tiğimin deyusu. kabalaştım aniden, senin bu yurt ortamı nedir böyle, kavga falan yapma ama durumu idareye bildir istersen. yada odanı değiştirmeye çalış.
    abi ben beceremiyorum :P:P benden bi yaş büyük çocuk var bana abi de diyor. Demiyorum inadına. Bigün güzel kafasını pencereye sıkıştırmamak için zor tutuyorum kendimii :P
    klessin kavga çıkar murat abii :P yurttan atılırım sonra. Bu sitede takılıyorum ya, alay ediyorlardı patladım bikaçına sustular. . Sağolsun insanlar işte. Gerizekalı çoğu :)
    burdayım Murat abi :P şimdii, hani biz kalp kırmıyorduk yaa, ihmal edilen sorumluluk yok zaten. Birini kırdım, sonra affettirdim. . Ama benim kalbim resmen süprüntü olduu?? Gelen geçen bi parça götürüyor dusun2 bu işte bi gariplik var??
    insanlara olan nefretim, her ne kadar iyi olanlarını görsem de; kaybolmuyor. Başkalarının ikiyüzlülükleri, kötülükleri, yalanları. . Olumsuz her neleri varsa beni insanlığımdan, varlığımdan utandırıyor. Tam anlamıyla istemiyorum, kimseyle yakınlaşmak. Kimseyle konuşmak istemiyorum. Zamanla bu benim karakterime bir silahın kabzasına işlenen gümüş gibi işlendi. Söküp atmayı düşünemiyorum. Düşünsem de, çabalarım boşa gidiyor. Tek bir yol var sanırım, o bende kalsın. Ama o oyunu da oynamak isterim :) merak ettim :P
    S
    merhaba demeden geçmek istemedim.
    her şey gönlünüzce olsuny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri