Y
Reaksiyon puanı
2

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• katılıyorum sana yeri geldiğinde bende fikir danışıyorum bazı konularda çoook çok eksiklerim var o yüzden günlükleri okuyup ders çıkarmak istiyorum..sayfana ufakta olsa bir çiçek bırakmak istedim..Hayatımız çiçek gibi güzel olsun...
    ewett umut vermek değilde yardımcı olmak diyelim yaşadım ve bu konuda tecrübelerim var tecrübelerimi paylaşmayı seviyorum inş yanlış birşey yapmıyorumdur ... hayatta umutlu olunması lazım umudunu kayberdesen hiç yaşama daha iyii...:Diyim sen nasılsın
    teşekkürederim müzik değilde daha çok uğultu gibi birşey.ayarları buldum bir deneyim bakalım türkceleştire bilirmiyim.
    y789 önnce google dan bir resim buluyoruuuzz :) sonra resmin adresini kopyalıyoruuuzz :) sonnraa mesaj yazdığımız yerin üstündeki kutucuklardan sağdan 2. ye basıyoruuuzz :) bir yer açılıyoooorr :) oraya kopyaladığımız linki yapıştırıp tamam diyoruuuuzz :) sonuuuçç, birbirinden güzel resimleeerr blissy iyiki varsınn :)
    Merhabalar yüsra,
    evet,profil mesajın bana ulaştı:)
    ben de ancak bugün okuma fırsatı bulabildim..

Forumlarda genel olan bir kural bu,büyük harf kullanmamak..

Herşeyin gönlünce olması dileklerimle..actionsmileactionsmile
    Merhabalar yüsra..sevincli

Günlüğünü aşağıda vereceğim linkten yeni konu açarak oluşturabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/

Herşeyin gönlünce olması dileklerimle..actionsmile

Sevgiler..
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri