sorunum yok aslında etrafıma enerji yayıyorum ama bu enerji mutlaka birilerine zarar veriyor yada bewn öyle sanıyorumm.öylwe şweylweroluyorki annlatamam.anlatamam dedimse lafın gelişi.Sayıyım mwesdewla bi giün para çwekmewywe gittim bankamatiğin yanınsda sdursdum arabalar kütt!! diye birbirine vurdu.sonra okula giderken bi araba bi bisikletliye çarptı.Bişe olmadı allahtan.Artı klavywem benim yüzümden kafayı yedi bastığım tuş yanındaki harfleride aynı anda yazıyo:bide onları ayıklıyorum.Yazmıyodum madem cevap bekliyosun ve bana yarsdımcı olmak istiyosun.Yazayım dedim.Biraz uğraştırıyo ama beyin jimlastiği olur belki.Ve en son ve önemli olan şey ise 2 gün önce dayım çok kötü düştü we kolu eklem yerinden kırıldı dün gün boyu hastandeydik bu lanet olası belediyenin yüzünden hep.Dayıımı ankaraya sevk ettiler ameliyat olucak ama kolunun eskisi gibi olmuyacğını söylüyolar.Çok üzülüyorum:Allah dayıma yardım etsin!!işte böyle bunların hepsini 3 gün içnde yaşıyınca malumunuz ...Bilmem yarsdımcı olabilirmisin.Ama yinede çok teşekkür ederimm...