sevgili redflowers ben yaklasik bir aydir bolluk ve bereket imgelemesi ve olumlamasi yapiyorum.
Ayrica zaman zaman kilo ve guven guclendirici telkinler dinliyorum. Ama bunlar duzenli olmuyor olumlamalari daha duzenli yapmaya calisiyorum sabah aksam gun icinde ama telkinler o kadar duzenli degil gun atladigim oluyor. Bu arada kafamda bir aydir gozumun tam ustu alnimin da tam ortasinda yani iki kasimin birlestigi yerin ust kisminda bir agri var, zaman zaman siddetleniyor. Sinuzit oldugunu dusundum ama ilac aliyorum gecmiyor. Acaba bu o beklenen bas agrilari mi egonun direnisi mi. Ve surekli olumlu dusunmeye calismak, sakin olmaya calismak ta beni cok yoruyor ozellikle cocuklarima karsi zaman zaman eski bene dondugum oluyor.
Karmasik duygular icindeyim. Birkac olumlamayi bir arada yapmanin sakincasi olur mu.
Yani bolluk ve berekete odaklanmis durumdayim ama zaman zaman guven guclendirici vs degisik seyler de yapiyorum. Secrete okudum.kuantum sicrama ve Kuantum dusunce teknigini okudum ve nette gordugum makalelerden ilgimi cekenleri de yapiyorum cok heyecanliyim gercekten de herseye buyuk bir merakla atliyorum zaman zaman nefes egzersizleri de yapiyorum bu duzensizlik beni olumsuz etkiler mi tesekkur ederim.