genco
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    nerelerdesiniz eskiden daha sık raslıyordum size umarım her şey yolundadır.y789
    merhaba kardeşim.güzel bir hafta sonu diliyorum.teşekkür ederim güzel dileklerin için.Rabbim dileyip isteyen herkese evlat nasip etsin.hayat onlar var olduğu zaman güzel.Rabbim herkesin evladını annesine babasına bağışlasın.(amin)sevgiyle kal...
    S
    seni ziyaret edip merhaba demek istedim nasılsın gencoy789
    Çok teşekkür ederim genco, bu güzel dileklerin aynısını ben de senin için diliyorum. İyi ki varsınblissy
    Sevgili abicimm, samimiyetin beni mutlu ediyorr ::) Nasıl anlatayım, bilmiyorum kendii :) İyiki varsın, yaa sevincli Herşeyin enn iyisine layıksınn :) Bırak gelsin tüm terslikler :) tersine çevirip gönderirsin, sen onnlarııı sevincli seeni seviyorum :))Kendine dikkat ett y789
    E hadi yardım ette ses getirleim o halde :) Peki ilk attığım maille ilgili yorumun nedir ?? Telkinleri bırakmakmı gerekiyor yada illa reiki mi???
    S
    Merhabalarr, teşekkür ederimm ::) Herşeyin enn güzelinin geldiği insan kalbiymiş yaa, Senn o kalb lerin en temizine sahipsinn sevincli Hepp huzurlu, sonsuza dek mutlu kall y789 iyiki varsınn
    canım nerelerdesin uzun zamandır seni göremiyorum.görünmez mi oldun yoksa?iyi ki varsın.herşey gönlünce olsun.
    S
    her şeyin gönlünce olduğu bir hafta sonu diliyorumy789
    S
    selam verip hatırınızı sorayım dedim.her şey gönlünce güzel olsuny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri