N
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• saygideger hanimefendi hayirli ugurlu günlerle tüm häyelleriniz gerceklesmesi dileklerimle daim azminizin her an yenilenmesi önemi sayesinde gerceklestirbileceginiz
    inanci icerisindeyim.(benimde icerimde uhde olmus bir projem vardi fakat olmadi col-
    uk cocuk deriken evimde dagilmisti bu arada cok azimliydim sonradan kanadim kopunca her seyden vaz gectim)fakat sen katiyetle yilma alläh yardimcin olsun neseli huzurlu güzel günler dileklerimle selämlarim.barboros1
    çok sevinirim bende sadece mutluluk ego güçlendirici ve suçluluk duygusu cdleri var ancak bunları kaydedebildim diğerleri için yardımcı olursanız sevinirim hoşçakalın.
    merhabalar hoşgeldiniz.
    telkinli mp3 lerimizi indirebilmeniz için verilen linklerin üzerine gelip fare ile sağ tıklayıp "hedefi farklı kaydet" denemiz yeterli olacaktır. yada hangi mp3 leri indiremediniz size direk linkleri buradan gönderelim.

sapkal89
    girlhahamerhaba,hoşgeldin diyeyim öncelikle, biraz araştırmak incelemek zaman ayırmak gerekiyor,ama çok muhteşem bir sitedir. Bana çok katkısı oluyor,hatta tembellik etmeyip biraz derslerimi çalışmam gerek itiraf edeyim, umarım senin içinde verimli olur,bolluğun bereketin daim olsun...lütfen incelemeye devam et arkadaşım vazgeçme tanışma bölümünden başlayabilirsin,insanlar çok yardımsever pozitif inanamayacağın kadar...konu başlıklarına bakabilirsin çok faydalı bir site...sevgiler...956k

"en başta kendimi,sonra herkesi affettim"12389
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri