doris
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• B
    güzel bir gün gecirmen temennisi ile...

zaaaaaaa y789 evett, nick değişimi iyidiiirr sevincli hatta ben direk üyelik değiştiriyoruuumm blissy amaa bunu kutlamalıyııızz derty
    iyiki varsınn :)
    B
    hallo evet benim efem
    güzel mesajiniz icin tsklerimi sunar
    saygilarimi arz ederim:))))
    S
    sayfana uğrayıp sevgilerimi bırakayım dedim iyi ki varsıny789
    S
    o, senin asaletin ::) biz de aradan faydalanıyoruz sevincli iyiki varsınn
    S
    merhabalar dostumm iyiki varsınn ::) hepp mutlu oll sevincli
    S
    merhaba demek istedim.bu hafta bütün dileklerin arzuların gerçekleşsin ve mutluluk gölgen olsun canım
    MERHABALAR ARKADAŞIM.
    Günün dilediğince,mutluluk ve neşeyle geçsin.
    iyi ki varsınız.

ayrıca imzam için de yorum yapmıssın çok teşekkür ederim.:) bende bayıldım söze.
    Merhabalar dmlglr.actionsmile

Profilime bir ziyarette bulunarak yeni yılımı kutlayıp incelik göstermişsiniz.

Fakat ben bu inceliğe uzzun bir süre sonra, (mazeretim vardı :) cevap verebiliyorum.

Çok teşekkür ediyorum. Sizin de yeni yılınızı kutluyorum.superxy

Arzularınızın derhgal gerçek olmasını temenni ediyorum.

Tekrar beklerim profilime :)

güzel ve anlamlı bi gün diliyorum senin için ve bütün olumlu enerjimi sana gönderiyorum.....hopppp...geldi hemen kucakla...iyiki varsın :)
    S
    günün güzel geçsin günaydın :::))))
    S
    kocaman bir günaydın güzelimey789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri