yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• KUSURA BAKMAYINNN BURAYA YAZIP RAHATLAMAK ISTEDIMMMM yeterrr artık nefrett edıyorum sendeenn ne lanettt bırr insansın yaaa ....nasıl oluoda bu kadarrr
    iğrençlesebılıosunnnnnnnnnnn ......asla affetmıcemm senın bu 15 gun içinde yasattıklarını rahatt bırakkk mutluu olucamm hayat bana butun ıstedıklerımı vermekk uzereeee ..şimdi sen çıkmıssın karsımaa hayatımdakı ınsanı alamaya lkalkıosunn ..gözumu nefret buruuooo ...igrenıyorum sendenn 15 gunnn 15 gun gecıcek mahvedıcem sonra senıııı ...tabı sen bu 15 gun ıcınde benım hayatımı mahvetmessennnnn...korku ne demek ögretıcem sana ..nasıl korkulur bıleceksın sendeee.. ınsanlık yok sendeeenasıl bır terbıe aldın senyaa ..insanım dıee dolasma ortadaaaaa.....
    S
    Kalmayız, yaa heralde sevincli neler çekiyoruz, baksana ::)
    S
    Birinden geçerim İnşallah. . Diğeri yarın sevincli sen naptın??
    S
    arkadaş naptın nasıl geçti sınavınn sevincli
    S
    sağol dostumm sanada iyi yolculuklarr süpaerr sınavlarr ::)
    S
    Yazdım mesaj, gelmedi bilg. Dondu iyimi khkh56 bizde de 2. dönem roma hukuku varr latinceee xD canımızı okuycaklarr sigrt56 ama nediiirr?? Pes etmekk yoookk!! Bugüne kadar ne integraller, ne limitlerr gördüüüükk smil56 onlar yıldıramadıysaa. . Bunlar kimmiiiişş sevincli
    S
    nasıl beceriyor onu?? Sınav sonu sözlü müü?? Büyüüükk yetenekk khkh56 ama sizin sınıf kaç kişi kii?? Bizimkii, nerden baksaaann. . 400 kişii sevincli sözlü yapmaya kalksa bu yıl sonu belki biterr smil56 hatta test bile oldukk biz guitar ama baazı amele ler okumaktan yanalar 400 kağıdı yu89 bide 350 kişi bırakıyorlarr dunk56 bu hocalarr yaşamayı haketmiyorlaaaaarrrr hy789 off moralim gittiii sigrt56
    S
    sana katılıyorum; ama gülmektenn khkh56khkh56 beyaz kağıtt khkh56 bakk aklıma bişey geldi amaa. . Biz nokta vuruşu yapıyoruz. . Çıkması en olası yerleri çalışyırouz. Hocanın eski soruları var, onlardan soruyormuş. . Sende öyle birşey yap. . Tavsiye ederimm blissy Saçmaladım :S
    S
    khkh56khkh56 ne bileyim yaa, toplumun kazandırdığı tekdüzelikkk. Başka birşey düşünemez olmuşum. . Bu yine iyi haliiimm smil56 Bayağı değiştim benn sevincli Amaa suçlu olduğum alanlar da varr khkh56 aklayamıyorum kendimi. Bugün meditasyonnn. . Yapmıyim, yarın sınav var khkh56 ben bugün sabahlarım heralde y789 Deriiinn nefes alıyoruuuzz, rahatlıyoruuzz yrl78 Siz daha âlâlarına lâyıksınız kuzum, ama lûtfen kabul ediniz
    S
    sızlanmadan oturup snava çalışsın bakayım iyi notlar da çalışmanızı bonusu olsun sevgilery789
    S
    300 sayfa kitapp, enn az 30 grafikk. . Ve umurumda değil khkh56khkh56 ben niye böyleyim, yaa. . Hepsini ezberlemek zorundaymışımm. . Berbat haldeyim. Herşey gerçekten üstüste geliyor blook İnsanlardan iğreniyordum, otobüsteki koltuk arkadaşım (50 lik bi amca y789) melek gibi bi adam çıktı. . Aklımı karıştırdı. Şimdi herkes iyi değil. Herkes kötü de değil. Niye benim çevremde kötü olanlar varr? Ben kötüyüm o zaman, çekiyorum bunları. Allah Allahh, bu şeyleri düşünmekten ders çalışamıyorum ooo67
    Merhabalar canım,actionsmile

nasılsın ?..

eğitim hayatı nasıl geçiyor?

herşeyin gönlünce olması dileklerimle..ark5
    inşallah sende çok çok mutlu olursun ben çok sabrettim sonunda karşılığınıda buldum darısı başına...AMİN:)
    S
    bneim de çok sevdiğim bi dostum varr y789 yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez sevincli tanıştıralımmm sevincli
    S
    Maşallah sevincli herşey gönlünüzce olsun, kuzum khkh56khkh56 Toparladım yaww actionsmile ohh!! yaşamak varmışş. Hep böyle olsamm y789 iyiki varsııııııııınn guitar hep mutlu olllll music45 perimiz de pek güzellermişş y789
    S
    sen ne okuyordun, dostum actionsmile bendeniz hukuk kölesiyimm sevincli
    S
    eh, biraz insan gibi hissediyorum sevincli sabah ders çalıştı şimdi ödüllendirme vakti y789 onun dışı berbat zaten biliyosun. hep yek, hep yek guitarsen nasılsın actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri