yelda_k
Reaksiyon puanı
8

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    sen nerde okuyosun diyecem istanbul deme sakınn khkh56khkh56 ben hasta kalple nası çalışacam onu düşünüyorum. .
    S
    sınav 27 sinde. yanımda saçma bi kitap var. geçerim diyodum. O mal hocalar bitirdilre herşeyii. . en kötüsü d e herşeyin kötü gidişii. sadece sınavlar değil. hayat bile ot gibii. .
    S
    al benden de o kadar.. yarın gitmem lazım istanbul aaaa. . 7 saat yol. hadi o biş deil neyeçalışacam beeeenn?? düşünemiyorum, sinirden kahkahaaalar atasım varr ölüyoruuumm. .
    yeter çıglıkları atmak ıstıyorum.

yeterrr yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeterrr yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeter yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    arınmak istiyorummmmmm bişeylerden dusuncelerden hayatımdakı bellı kısılerdennnnnnnnnnnnnnn
    gerçekten nee garip yaaaa nedn herşey bu kadar anlamsızkıı ben ne istedıgımı ve bana bunları hayatın nekadar verecegını yada vermeyeceklerınıde biliyorumm ...offf .....yoruldum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    S
    bneim büt ler ikilendii. . ooofff yaşamak istemiyorum lbee.. Herşey ters gidiyooorr. . 2010 herşeyi mafett. napacam beeeenn. . ooooffff!! harbi nasıl gülelliim yaa. . gülemiyoruuumm. .
    S
    ben kaçıyorum, görüşmek üzre KİB iyiki varsıııınn actionsmile hepp gülmen dileklerimlee
    S
    bilmemm. . kocamaaann bi '?' gibiyimm. . hayatımda Hâlâ acaba lar varr y789 onlar bitiriyor zatenn sevincli sen nasılsııınn guitar haat ne alemdee 956k
    haklısın hemen ilk yapışta astrale giricem die bişy yokk, bugn denicm yarın yazarm gelşmeleri ok bbş =))
    S
    merhaba demeden geçmek istemedim mutluluğun daim olsun canımy789
    sadece korkmamz panklememiz olursa direk astral seyahattan çıkmıomuyuz ?? geri dönmek biranda oluverir çıkmak zor die bi yazı geçiodu az önce okudum biyerde hatta gümüş kordonun kopması bedene geri dönememek gbi bi olayın söz konusu olmadığı yazıo:S
    olur cnm çok sevinirim ama önce sen astral seyahate çıktın mı neler yaşadın bana deneymlerini anlatr mısın?
    S
    teşekkür ederimm sana da günaydınlarr sevincli bugün ne güzel değil mii blissy kendimi bombacı mülayim gibi hissediyoruuumm khkh56khkh56 Ohh bee!! yaşamak varmışş. . İyi ki varsııııınn music45 music45
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri