mendeseva19
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    bende hiç yapamadım khkh56 konsantrasyon gibi bende bulunmayan birşey istiyor sanırımm guitar ve bu sitede yapan sadece 1 kişi var, diye biliyorum. . Amaa gerçekten de güzel birşey, okumuştum bende. . www.astralseyahat.com var, bir bak istersen, işine yarayabilir actionsmile
    S
    khkh56khkh56 bende diyorum babam niye beni 23.00 - 04.00 arasında uyutmaya çalışıyor khkh56khkh56 suçu yokmuş adamın yaa y789 öğrendiğim iyi oldu, ama ben yatsam bile uyuyamıyorum smil56 diyorum astral seyahat yapayım, kapıyorum gözlerimi. . ama nafilee blissy en çok yaklaştığım zamann, bi revolver le birine nişan alıyordum, sonrası yok khkh56 sen çıktın mı hiç astralee??
    S
    =)))) düşünmen yeterli çıkmış kadar oldum:P walla bişy yapmıorum tvla oynadm yendim bi dişli rakip bulamadım =) birzdan khvaltı edicm ama etmeden önce egzersz ypmk istiorum :d sonra biraz temzlik yapıcam galiba dizimi 2 gündür izleyemedim onu izlerim saat 6 fln olur sonrada yatıp uyurum :))))
    sırf seni yenmek için öğrenirim tavlaa khkh56khkh56 sewnin gecen gündüzün bi garip heralde smil56 bende en erken 1.40 da yatıyorum ama seninde sabah 6 ya kadar uyumadığını biliyorum khkh56khkh56 hayat devam ediyorr blissy bir adım daha yaklaşma vakti yaşamayaa actionsmile görüşürüzz
    =)))) düşünmen yeterli çıkmış kadar oldum:P walla bişy yapmıorum tvla oynadm yendim bi dişli rakip bulamadım =) birzdan khvaltı edicm ama etmeden önce egzersz ypmk istiorum :d sonra biraz temzlik yapıcam galiba dizimi 2 gündür izleyemedim onu izlerim saat 6 fln olur sonrada yatıp uyurum :))))
    S
    khkh56khkh56 nedir bu adamlardan çektiğimiz khkh56 şimdii, günlüğüme birşeyler kazımayı, sonra da itiraf.com a çalışma isteği göndermeyi düşlüyorum. Sonraa, kendimi vericem rüzgara, nereye götürürse music45 sen napıyorsun? Planın ne y789 valla tekirdağda olsam yemeğe çıkartırdım ama. . kısmet khkh56khkh56
    S
    bilgisayar üzerinde enn az abin kadar etkili bir babam varr khkh56khkh56 umarımm dediğin gibi bişeyler olurr. . bekliyorum onu, umuyorum. . başka çaarem yok zatenn guitar olmasın da. . kimseden birşey beklemek istemiyorum. Gülerken bile gözlerin dolmuş, diyorlar. benn?? yalancılıkla, iki yüzlülükle suçlanıyorum. kendimden şüphe eder oldum, soruyorum ben öyle biri miyimm?? aldığım cevap kesin, net: hayır!! ve hâlâ bekliyorum. yine de sabrediyorum. Herşeye rağmenn, az da olsa gülümseyebiliyorum yaa, bu da yetiyor bana actionsmile dost, biriyle sohbet etmek çok iyi geliyor. iyiki varsın, bee music45music45 dinlediğin için teşekkür eder, başını ağrıttığım için özür dilerimm t678
    S
    hahaa khkh56khkh56 sözler tam yerine geldi guitar öyle işte, sennde anlamışsın beni. ama asıl üzen ne biliyormusun, ne zaman sevmeye kalksamm etrafımdaki herkesi bir adım uzaklaştırıyorum, yaşamımdan. hep kendimi suçlu olarak görüyorum, onu üzdüğümü düşünüp kendimi yiyip bitiriyorum. Kendi kendimi yoruyorum. Sanırımm, dediğin gibi olacak bundan sonra. Kimseye birşey demeyeceğim. Benim olanı da, olmayanı da kaybetmekten korkmayacağm. Bunu demesi kolayy. . Bide yaşayabilsemm. . Ne demiş Erkin Korayy: Gönlüm söz dinlemiyooorr. . herşeye rağmen hayat devam ediyor. bir gözüm arkada kalsa daa, gidiyor iştee krz67 kararsızımm. . karar verebildiğim tek şeyy, bugün kötü de olsa bir karar vermek istediğimm. .
    S
    ben sevemiyorum artık bee. sevmekten korkar oldum. tutması için uzatıyorum elimi, tokat atıyor. kendimi kum torbası gibi hissediyorum. yada kobay fare gibi. . ağla2 Amaaaann, sabrede sabrede ölecem yaa. . hala bekliyorum. Yaa sabırr.
    S
    hahaaa sevin bee kızımm, sevgilin olmuşş. . Bu garibanın bi sevgilisi olmadı. . Olur gibi oldu, ama olmadı. sevdiğim oldu, ama sevenim olmadı, Olduysa da yalandı. . Oooooff bee. . Neyse, efkarlandımm ağla2 biz dedemlere gidiyoruz, gelmişken onlara da uğrayalımm khkh56khkh56 hadi Kendine iyi bakk. . Hımm, zaman geçirmek istersenn mynet te çok kişilik bilgi yarışması var, tavsiye ederim actionsmile
    S
    iyiyim işte yaa, yolculuk süperdi dee, 3 şeyy beter etti benii khkh56khkh56 biri yalnızlıkk, 2. si duygusal film izleyince ağlayışlım, 3. sü de ilk kez bu kadar yoruldumm khkh56khkh56 bacaklarımı bükmektenn kendimi sucuk gibi hissettim khkh56khkh56 ama şimdii süperimm blissy kış uykusu uyumuşş gibiiyim actionsmile ee, nerden baksann 11 saat uyudumm y789 sen nasılsınn hayat nasıll music45music45
    S
    6. hissim beni çoğu zamann yalnız bırakmıyor khkh56 khkh56
    S
    merhaba demeden geçmek istemedim.
    hoş geldin::::))))))))
    S
    khkh56khkh56 tahmin etmiştimm guitar
    S
    bi getirisi yok zatenn smil56 tek farkı orada yüzbaşı yazması khkh56khkh56 onun dışındaa. . sende mesaj yazabiliyorsun, bne de yazabiliyorum actionsmile ama asker kökenli biri için farkediyor. . bizzat şahit oldum krz67
    S
    fark çoook aramızdaa khkh56khkh56 540 mesaj actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri