mendeseva19
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    fazla aram yok yaa, sevmiyorum tavlayı. okey iyidir ama. . onun dışındaa. . bi araalr mynet de çoklu bilgi yarışması oynuyordum. neyse, benim bi arkadaşa sözüm varr, görüşürüz. . unutmaa 5 te
    S
    tek kız khkh56khkh56Allah sabır versinn actionsmile biz 2 kardeşiz. bi kızkardeşim var, lise 1 e geçti bu sene. smil56 demek tavla da biliyorsun senn xD be nbi kız tavlası öğrenmiştim, unuttum onu da
    S
    hımm, ok actionsmile 5 te, tamm burda olmaya çalışacamm xD sizde maşallah kaç kişisiniz öyle bee khkh56khkh56 abin kardeşin vb. .
    S
    puhahahhaha yine kendi profilime yazdım iyimi khkh56khkh56 girip baksana bi taşıyamıyorum burayaakhkh56khkh56khkh56 tekrar yazınca doğallığı kaçıyor blissy
    S
    hahahaa khkh56khkh56 nasıl geçti boğazımdaaann. . geçmedi bee xD hala biraz var hatta inmiyor aşağıı smil56 bugün hoşş bi gariplik var ya, hadi hayırlısıı guitar bi söz var ya: birşey yapmak istiyorsan en iyi zaman o andır diye. . haydaa söz böyle değildi ama olsun anladın sen onuu sevincli spestnaz sana inanıyor yapacaksınn y789 akşamüstü gir siteye bugünün hesabını sorayımm actionsmile
    S
    khkh56khkh56 az önce sana mesaj atıyorum diye kendi sayfama yazmışımm smil56 çekim yasası heraldee khkh56 kahvaltılı başlayınca iyi oluyor gün actionsmile ee naptınn xD
    S
    dostum ben yemeğe gidiyorumm actionsmile 10 dakka kaldı malum yurt hayat şartları khkh56khkh56 yiyemezsem 'açııııımm' diye gezerim suratım muşmula gibiykenn guitar herşey gönlünce olsunn actionsmile
    S
    khkh56khkh56 bizde 1000 kişilik sınıf varr 500 adam ders dinliyoruz köy gibi yahu khkh56 oturduğum mahalleden daha büyük yerde ders işliyorum smil56 komedi filmi gibii guitar benim tercümanlıkta okuyan arkadaşlarım varr, hoşlarına gitmiş. . tavsiye ediyorlar. Hazırlık da okuduysan eminim yaparsınn actionsmile Zatenn kendine bir yol çizme kararı vermen bile büyük bir adımm actionsmile bir şeyleri değiştirmeye karar vermekk. . yolun yarısını fethetmekmişş. . yaşayıpp görüyoruz daa music45 hayatt güzell. .
    S
    benn kumar oynadımm smil56 babam benden daha çok istiyor hukuk okumamıı guitar hâlâ öyle. aslında ankara siyasal düşünüyordum, bir gün babam aldı karşısınaa, dedi ki: hukuk okuyarak siyasal ın iş sahasında iş bulma imkanın daha fazla. . Ben de hayır, demedim 956k gazi tutuyordu ama istanbul u tercih ettim. ve burdayımm, bir şeylere yeniden başlamak istemem de etkili tabii bu konuda. . Çok şükür ki şindilikk hedefimde ilerlemeye çalışıyoruumm actionsmile ilerliyorum da, sanırım cilgin897 karar meselesi de. . eee, senin hayatın. mutlu olurum diyorsann adım at, gerisini düşünmee actionsmile eminim mutlu olursunn. sonunu düşünen kahraman olamaz krz56 şaka bir yanaa, hayatını belirleyecek seçtiğin meslek senin. . Bu yüzden dikkatli olmalısııınn 956k niye bilmem, ama hemşirelikk yada bankacılıkk. . her ne kadarr görmemiş olsam da seni, yakıştırdım 2 sini de sana y789 ara sıra oluyor bu. . hissediyorum. 6. hissim sağolsunn khkh56khkh56
    S
    benn bi hevesle istanbul hukuk a girdim bu yıll ama öss stresi yanında halt etmiş khkh56khkh56 okumak zor iş derlerdi de inanmazdımm. Harbiden zormuş yahu guitar Ama seviyorum İstanbul uu sevincli Kıbrıs ı çok merak ediyorum. Geçen yaz babam gitti arkadaşlarıyla, ben de gidecektim de kaydolma işleri falan vardı gidemedimm partysmiley bennce öss yi denemelisin. . Zaten bir kez girdiysen o heyecana alışmışsındır yrl78 bu da seni ilk girenlerden 1 adım öne çıkarır kanımmcaa actionsmile vee kendine güvendikten sonnra herşey oluyorr music45 tarafımdan tasdik edilmiştirr sapkal89 Bu arada Allah abine sabır versinn. . Benim de kız kardeşim varr, elinden neler çektiğimi bi ben, bide Allah bilirr y789
    S
    evett sorunun çözülmesii khkh56khkh56 iyi yaa sabah sabah güldümm khkh56 ee nasılsın iyisinn y789 hayat ne alemde
    S
    ben de diyorum bana niye cevap yazmadı diyee khkh56khkh56 dostumm ben senin sayfana yazıyorum yaa, sen de benim sayfama yazmalısın cevabını actionsmile yoksa haberim olmaz, ot gibi beklerimm khkh56khkh56 bne de kötü bişey mi söyledim diye düşünüyordum khkh56khkh56khkh56 boyunun uzamasına sevindimm guitar bil ki bu sadece başlangıç gulensmiley
    buarada, boyum 1cm dha uzamş sanırm sabah ölçtüm yatmadan önce hemde terliksiz, önceleri terlikle ölçüodum =)) fark var baya =))
    S
    ben iyiyim ya boy da. . eee,, 1 2 cm uzadı ama diğer problemlerim yerli yerindeeee!! sen nasılsın ne alemdesin sadece boy uzatma kısmına takılıyorsun sitede. .
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri