yeni bir hayat
Reaksiyon puanı
17

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Sevgili yeni bir hayat
    Kirmizilar cok yakismis krzm67

Tebriklerrrrrrrr y789
    iyki varsin,seni seviyoruzzzz O0
    aaaa,sürpriizz..

bilgisayarımın azizliğine uğradığımdan foruma bir süre bakamamıştım..
    ismim kırmızı yazar olmuş,sevincli
    teşekkür ederim arkadaşlar nazik dilekleriniz için....
    sizleri de birgün bu renkte görmek dileğiyle..actionsmile
    S
    S
    sevgili süper moderatörüm seni kutluyorum iyi ki varsın ve bizimlesin sevgiyle mutlu kal.....
    S
    nerelerdesin ya blooközledim buralardamısın ağla2yok yok unuttu biziagl34
    E
    Teşekkürler tatlım...Senin temiz kalbinle mi oldu acep? Dün akşam msn'de konuşup duruyordun y789 Kesin ondandır yoksa durup dururken olmaz bu... Ama iyiki de geldim sensiz ve diğer sevdiklerimsiz olmaz. Her ne kadar istemediğim durumlar olsa da yine de güzel herşey. Sevgilerle tatlım ...
    Z
    inşallah bu sefer başaracağım.ve size mutlaka resim göndereceğim...neden olmuyor anlamadım.her yazılanı denedim.başka sefere....
    teşekkür ederim. yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar,sağlıuk,mutluluk,huzur,bolluk ve bereket di
    lerim.
    Yaşamın kaynağı Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri