D
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    her şey gönlünüzce güzel olsun
    Kıymetli Derya Hanım, Biz 100.yıl endüstri meslek lisesinde öğrencilerimle birlikte kullanılmış elbise/ oyuncak/ eski bilgisayar toplayarak yine Balıkesir'in dağ köylerindeki okullara ulaştırıyoruz. Para yardımı almıyoruz. İlgilenirseniz Mennun olurum. Ayrıca değerli admin izin verirse sokak çocuklarının Balıkesir'de çocuk polisi ile birlikte çalışarak sorunları ve çözümleriyle ilgili ayrı bir çalışmamız da var. Bu çalışmaları sitelerinde paylaşabilirim. Size piramitgenç - kişisel gelişimin kampanya çalışmalarından bir tanesini gönderdim. Selamlar.

piramitgenç kişisel gelişim /kullanılmış elbise kampanyası
    S
    bende senin gibiyim ablacım. . Dalgalanmalar herkese aynı zamanda geliyor, sanırım y789 iyiki varsın
    S
    hu hu evdemisinblook mutluluğum daim olsun sevgilery789
    E
    SİTENİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI BEN MİYİM? :D EVET SORUN SİTEDE TATLIM. KAL SAĞLICAKLA....
    S
    günün güzel geçsin günaydın :::)))))
    S
    ablacım sanırım teşekkür butonu ve ettiğimiz/bize edilen teşekkürlerin olduğu kısım kaldırılmış guitar geceden beri böyle zaten, ama bir açıklama göremedim ben actionsmile
    teşekkur ederım derya hnm sızede mutlu yıllar.gecırdıgınız en guzle senelerın başlangıcı olur umarım bu sene bereketli aşklı sağlıklı ve huzurlu...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri