genco
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• <!-- google_ad_section_start -->Cevap: Sıkıntıyı kenara atmak?<!-- google_ad_section_end --> <hr style="color: rgb(2, 41, 66); background-color: rgb(2, 41, 66);" size="1"> <!-- / icon and title --> <!-- message --> <!-- google_ad_section_start -->Genco doluymuş, dertliymiş. İş yerindeki çatışma bireyi çok rahatsız eden bir durum. Arsız, yüzsüz kişilerin patrona daha yakın durmalarını çatışma olduktan sonra değişmediyse üstelik 5 yıllık tecrüben de var. Öyleyse bu adamların satış bölgelerindeki müşteriler ile senin muhtmelen bağlantın da vardır. Müşterilerin seni tercih edeceklerinden emin misin? Geçmişte müşterilerinle yaşadığın sorunlar varmıydı. Eğer yoksa onlar bölgelerinde seni isteyeceklerdir. Kendinden çok emin olarak ben diğerlerinden iyiyim diyorsun. Tamam kimse hakkını savunmasın birileri üzerinden silindir gibi gelip ezileceksin anlamında değerlendirme. Peki şirket için yeni bir model önerme şansın var mı? Patronlar personelin fikirlerine danışıyorlar mı? Bir şirket için en değerli eleman en çok satan ama sağlam çekler toplayabilen olacağını sen benden iyi biliyorsun. Sevgi ve esenlikler dilerim.
    S
    Sağol dostuuuuuuuumm sevincli iyiki varsııınn blissy hepp mutlu kal guitar
    S
    günaydın mutluluğun daim olsun iyi ki varsın:::::)))
    uzun zamandır ziyaret edemştim bi uğrayım dedimy789sende arada gel beklerim her zaman956kactionsmile
    sayfana huzur dolu duygular bırakıyorum...gönlün ferah aydınlık olsun gözündeki ışık hiç sönmesin kimsenin söndürmesine izin verme güzel insan..
    S
    mutluluk gölgen olsun günaydın:::))))))))
    canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.yeni yılda tüm güzelliklere merhaba...bu güzelliklerden biride sensin...iyi ki varsın...
    2010 yılında her geçen günü,tüm sevdiklerinle birarada sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçirmenizi diliyorum..actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri