cansin sen
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• CANIM DOSTUM, BU GÜZEL ÇİÇEKLER ARMAĞAN OLSUN, SEVGİ DOLU YÜREĞİNE.

İYİ Kİ VARSINIZ.
    S
    her günün diğerinden daha güzel daha keyifli ve mutlu geçmesini diliyorum.
    bütün güzel olayları hayatına bir mıknatıs gibi çekmen dileğiyle
    iyi varsıny789
    S
    Çok teşekkürler sizinle mutluyum benn blissy elimden geldiğince günlüğü yazmaya değil, yaşamaya çalışıyorum. eğer içinizi bir nebze olsun ısıtabildiysem, ne mutlu banaa y789 iyi dileklerin için çooookk teşekkür ediyorum ablacımm guitar benn de senin bu sıcaklığı hissettiğini hissettimm blissy az da olsa mutluyum çok şükürr music45 herşey istediğimiz gibi gitmiyor, ama o şeylere gömülüp üzülmenin, etrafımızdakileri üzmenin anlamı yok değil mii y789 iyi ki varsın ablacımm, seni seviyorum. çok teşekkürlerr derty
    S
    en güzel günler mutlu yarınlar seninlr haberin olsun:::)))
    S
    günaydıııınn actionsmile iy iki varsınn sevincli ne güzel bir gün demi guitar ama eminiim senn daha güzelsindirr blissy
    S
    günaydınlaaarr
    S
    mutluluk gölgen olsun günaydın :::))))))
    yılın ilk gününden selamlar "cansın" keyif ve neşe dolu bir gün dilerim. sevgiyle kal "cansın"
    MUTLU YILLAR...
    NİCE GÜZEL MUTLULUKLAR SİZİNLE OLSUN....
    ZİYARETİNİZ BENİ ÇOK MUTLU ETTİ....SEVGİLER KUCAK DOLUSU.
    2010 yılında her geçen günü,tüm sevdiklerinle birarada sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçirmenizi diliyorum..actionsmile
    E

Küçük Meleğim,
    En işe yaramayan günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.. ♥♥♥♥♥
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri