bayşegül
Reaksiyon puanı
9

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    her şeyin gönlünce olduğu bir hafta olsuny789
    merhaba ayşegülcüm guitar uzun zamandır karşılıklı sayfalarımıza gelip bi ziyarette bulunmamşz...y789mesafe girmesin değilmi araya..iyiki varsın diyorum.herşey gönlünce güzel olur inşallah hoşçakalactionsmile
    günaydın efendim, sürprizlerle ve farkındalıklarla dolu bir gün geçirmenizi dilerim.
    sevgiyle kalın.:)
    S
    canım güzel bir gün diliyorum bütün güzel haberler seni bulsun iyi ki varsın biliyormusuny789
    S
    her şeyin gönlünce güzel olduğu günler diliyorum iyi ki varsınızy789
    hoşbulduum canım ablam ya ulaşmaya çalıştın demek evet tel kapalı telefonsuz bi hayat sürdürmeye karar verdim bakalım ne kadar dayana bilcemsevincli

buralardayım bundan sonra;)
    S
    sayfanı ziyaret edip sevgilerimi bırakıyorum.mutluluğun daim olsun.iyi ki varsıny789
    S
    merhabalaaaarr ::) iyiki varsınn, hep mutlu oll sevincli
    güzel bir kış gününden sıcacık sevgiler yolluyorum. iyi ki varsınız.
    S
    merhabalar sizi ziyaret edip sevgilerimi bırakayım dedim sayfanıza iyi ki varsınızy789
    2010 yılında her geçen günü,tüm sevdiklerinle birarada sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçirmenizi diliyorum..actionsmile
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri