gülpor
Reaksiyon puanı
4

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    gönlünden geçen bütün dileklerini allah alnına kader diye yazsın.iyi ki varsın ve hep mutlu kalasıny789
    S
    merhaba nasılsınız eşiniz nasıl oldu sevgiyle mutlu kalıny789
    coktesekkurler canim benim utkunun laptopuyla girebildim.sizleri cok ozledim.darisi basinakahvesmiley
    S
    güzel bir hafta sonu diliyorum.güzel haberlerle kapını çalsın iyi ki varsıny789
    hayatın tüm güzelikleri üzerine yağsın mutluluk peşini bırakmasın:)
    S
    valla ben de hatırlayamıyorum. sadece sitede adını görünce aklıma geldi rüyamda adını gördüğüm. . onun dışında hiçbir şey yok. .
    S
    merhabalar arkadaşım actionsmile dün bir rüya görmüştüm, arada bir yerde senin adın geçti. ben de arkadaş olarak ekleyeyim dedim t678
    Canım benim güzel yüreğinden geçen çok değerli dileklerin için teşekkür ediyorum. Hayat sana hep mutluluğu hatırlatsın.. Yeni yıl sana yepyeni deneyimleri ve kazanımları getirsin :)

Sevgilerimle..
    sevgili gülpor,
    2010 yılında her geçen günü,sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçirmenizi diliyorum..actionsmile
    S
    ziyaret edip merhaba demeden geçmişinsmil56
    yeni yılda mutlı kaly789
    S
    merhaba her gününüz diğerinden daha güzel geçsin....
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri