echoo
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Günayydııınnnn Eco,
    Sabah sabah, "Bana bir koca lazım, o da şimdi lazım" yazını tekrar okuyup neşeme neşeme kattım, harikasın wallahi:))) Ben de bir tane var, ben de elimdekini daha üst bir modelle değiştirmek istiyorum, başvuru yapmaya geldim:)) Alan bin pişman, almayan bir pişman:)) Boşverin walla:)) Ben karar verdim sahte düğün organizatörü olacağım. Gelinlikti, damatlıktı, düğündü, balayıydı yaşayın, sonra hadi herkes evine:)) Hayır korkutmak istemiyorum ama zor müessese vesselam. Girmek bir zor, çıkmak daha zor.

Güleç yüzlü bu günün seni sürekli güldürmesini dilerim:))
    Merhabalar Efendim,
    Bir selam bir kelam bırakmaya geldim:))
    Harika bir haftasonu geçirmenizi dilerim:))
    Sevgiyle kalınnnn:))

merhaba yazılarını dün keşfettim=)) hala geliyormusun buralara bilmiyorum ama ne güzelsin sen yaa =) çok sevdim iyiki varsın

yazıların hepsini bitirmedim sonraya saklıyorum şimdilik bu kadar enerji yetsin =) başkalarına da okutacağım.herkes mutlu olsun =) süpersingulensmiley
    merhaba benimde annem göğüs kanseri tedavi gördü brokoli kazandı demiş doktorunuz merak ettim suyunumu içtiniz bilgi veririseniz sevinirim geçmiş olsun
    Hepsi topu topu iki üç yazı var ablam..Yazıların ekserisi dini konularla ilgili..Çekim yasasıyla ilgili 2 yazım var...Diğeri ise çekim yasasında bir nevi dini açıdan değerlendirilmesi....Bunların dışında varsa istediğin ablam....başım gözüm üstüne hemen eklerim :)
    Çekim yasası ile ilgili olanlarını mı ablacım....Heralde onlar di mi istersen hemen ekleyebilirim :)
    iyiym harikayım bomba gibiyim...sen nasılsın ablam..nasıl oldun iyileşebildin mi? Uffs, puffs olup uçtu mu? :)
    tamam ablam kaybolmam..ama ben geliyorum sen gidiyorsun..sen geliyorsun ben gidiorum...bi ara yol bulmalı :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri