esra90
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• "esra'cıgım" nasılsın? sevgi bırakıyorum sayfana, yeni yılını şimdiden kutlarım canım arkadaşım. 2010 herseyden önce sağlık,huzur,mutluluk,bolluk ve bereket getirsin. nice yıllara...
    Z
    yeni yıl.yepyeni başlangıçlarla kapında bekliyor.bak!göreceksin,uzan alacaksın.hakettiğin mutluluklar sana gülümsüyor sevgili yavrum,az kaldı.
    merhaba esra'cığım,
    en üstten, ismimizin altındaki hizada "Profilinizi Kişiselleştirin" den istediğimiz renkte ve arka planda ayarlayabiliyoruz....

Rengarenk bir sayfa düzenleyebilirsin artık..wink77
    S
    çok teşekkürlerr bende blissy sana dua edeceğimm actionsmile
    S
    dostum teşekkürlerr iyiyim yaa işte sınavlarla boğuşuyorum actionsmile o kunu da iyi gibi ama henüz bellirsiz sorduğun için teşekkür ederim blissy
    ben de öyle iyi diyorum iyi oluyorum arkadaşım aynen öyle herşeye rağmen olumlu olabilmek çok güzel süperiz biz yahuy789
    Esracım sen de beni çok mutlu ettinn hep beklerim sayfamacilgin897 nasılsınız arkadaşımgirlhaha
    Bu da bir dostluk mesajıdırr f678h hatta dostlukla sevginin size katlanaraktan koşaraktan dönmesidir
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri