sabırlı
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    sayfana bakmışken merhaba demeden geçmek istemedim
    her şey gönlünce güzel olsun
    sevgiyle mutlu kal
    S
    günaydın...
    her şey gönlünce güzel olsun.
    gönlünden yüreğinden istediğin her şey seninle olsun.
    sevgiyle mutlu kal
    Ben o uzun msjlarimin bosa gitmemesi icin msji kopyala yapiyorum gitmezse eger bosa gitmiyor bir yapistir la islem tamam. y789Aklinda bulunsun.
    uzerine gelincede gorunmuyor bende nolur sanki herkes gibi normal hale getirsenn agl34

gittim ben hoscakal bisiklets456
    pasta icin cok tesekkurler sabirli ama ellerinle yazmana ragmen 1-2-3-4-.......... diye giden rakamlardan baska bisey gorunmuyor yine.saka yapmiyorsun degil mi bana ? dusun2

Gorusunceye ve gorununceye dek hoscakal t678
    hoşgeldin çare:) 300.ziyaretçim olaraktan pastayı senle kesicez adettendir ben her yüzyılda bir pasta keserim:))ama ne yazıkki sen 300 ziyretçim olduğunu göremiyeceksin neden göremediğinide bilemiyorum ben görüyorum oysa bi tek arkadaşlarım görünüyormuş dediğine göre bu demek oluyorki bi ben bide arkadaşlarım gerçek bu fani dünyada diğer herşey yaleeeeeeenmiş:(( sosyal gruplarım dahi görünmüyorsa sosyallikten men edilmişim galiba haahahahaha:)))) ne yapayım bende kendi bilgilerimi kendim yayınlarım:)
    Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi. <LI class=smallfont>cansin sen <LI class=smallfont>care+ <LI class=smallfont>doremifasolasi <LI class=smallfont>Elektra <LI class=smallfont>esra90 <LI class=smallfont>karakıss+ <LI class=smallfont>rkulcu <LI class=smallfont>senarist <LI class=smallfont>the desert+
    yas_min

Toplam Ziyaret HitiToplam Ziyaret Hiti: 302 Sosyal Gruplar:
    <LI class=smallfont>cocukken ilginc hayalleri olanlar <LI class=smallfont>Durugörü Tekniği ve Telkin ile Sayısal Grubu <LI class=smallfont>MEVLANA ve MESNEVI ve SEM_I TEBRIZ <LI class=smallfont>psikoloji <LI class=smallfont>Takıntısı olanlar...
    şükür halinde olanlarrrr...
    Sosyal Gruplara imza sabırlı şirin:)
    Sabırlıııııııııııııııı ben geldimmmm blissy
    Sabırlı senin profilinde neden arkadaslarindan baska birsey gorunmuyor yani sayfani ziyaret eden son on kisi yada sosyal gruplarin felan??her girdigimde sormak istiyorum ama unutuyorum,bu sefer unutmadim ama sevincli
    Sevgiyle kallllllll... actionsmile
    E
    Teşekkürler, sana da merhaba...actionsmile
    teşekkür ederim iyiyim..açık öğretim sınavlarım var onlara çalşyorum çok az kaldı :) çokda mükemmel diyemem ama idare ediyorum :) sen nasılsın umarım herşey yolundadır..
    ya valla cnm hıc haberım yok benım o çekılışlerden.....noldu kı cıdden..kım ne kazandı:))))) bak gozumd ebırden yeşil dolarlar belırdi:)))) neysee işin şakası tabı de...ben de akşamdan akşamaa gırebılıorum nete...oda ıcımden bışıler yazmak ıstedığın bışıler karalıorum..bu aralar yanı 2010 dıyeyımm cok bı hareketlı gecti.bı cnaım kaldı bışı olmadık kazalar mazalar kotuydu yanı allah daha kotu etmesın ama tabı buna şukur dıorum:)))ben genel anlamda ıyıyım de ozle anlamda eh işte kör topal ıdare edıorum:))bı ara bana msn adresını verde konuşalım.....optm cnmmm...
    teşekkür ederim..telkinlerimi inançla dinlemeye çalışıyorum..y789inişli çıkışlı herşey :) ama takıntılarımdan azda olsa kurtuldum.. dahada iyi olmasını ümid ediyorum herşeyin..sizin nasıl gidiyo umarım herşey istediğiniz gibi ilerliyodur956k
    Bu Profili Ziyaret Eden Son 10 Kişi. <LI class=smallfont>aslısu+ <LI class=smallfont>care+ <LI class=smallfont>esra90 <LI class=smallfont>gurbetçi <LI class=smallfont>Holywar <LI class=smallfont>karakıss+ <LI class=smallfont>senarist <LI class=smallfont>the desert+ <LI class=smallfont>yelda_k
    yeni bir hayat+

Toplam Ziyaret Hiti: 201
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri