H
Reaksiyon puanı
87

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• merhaba atakan bey. ben telkinleri indirirken güçlük çekiyorum internet baglantım meb uzantılı yerel uydu baglantısı ve 1 aydır sorunlu.direk linklerden sag tıklayıp kayıt yapamıyorum error veriyor.rapid girişi de bloke konuldugu için acılmıyo.dosya tc olanları rahatlıkla indirebiliyorum.rica etsem telkinleri bir de dosya tc. üzerinden upload edebilir misiniz?
    mrb atakan bey, telkinlere ücretsiz sahip olmak icin puanlama sistemi varmis galiba, nasil topluyoruz bu puanlari, foruma yazarak mi?
    atakan bey merhaba.
    ben sigarayı nlp okuyarak bıraktım.beğendiğim yazar hary alder.nöro linguistik sinir dili programlaması.yaşım 44 olmasına rağmen bu konular ilgimi çekiyor.subliminal teknikler çok ilgimi çekiyor.sizlerin sayesinde öğrendim.ankara toplantınıza gelmeyi çok istememe rağmen gelemi yorum çünkü annem yatalak oldu daha yeni.onunla ilgilenmek zorunluluğum var.toplantıları nızda bi takım hediyelerden bahsediyorsunuz.almam gereken birşey vardıysa kaçırmak iste mem doğrusu.haberdar olmak isterim.ücreti ne ise ödeyebilirim.
    birde bi türlü indiremediğim program var(Subliminal Messages Software v1.0 türkçe!!).bu programı temin etmek istiyorum.ingilizce bilmediğim için. başka türlü internette bi sürü program var.yanlış bi şey yapma korkusuyla kullanamıyorum bu tür programları.
    en iyi günlerin sizlerle olması ve en doğru bilgilerin sizlerin olması dileklerimle,saygılarımı sunarım.yrl78
    Teşekkür ederim..benim sorduğum mp3 ler sadece kulaklıkla dinleniyor.bu yüzden cepten sesi açıp dinlemeyi tercih etmiştim.Önerinize uyacağım bu durumda..
    Her telefon için geçerli değildir ancak büyük bir kısmı bu şekilde sesi engelleyebilir.En iyisi şöyle adi çin malı bir mp3 player almak.30-40 ytl ye bu tür mp3 ler bulabilirsiniz.
    Merhaba Atakan:) CD leri kayıt konusunda bir sorum olacaktı.8-10 saat dinleyebilmek için şimdilik cebimdeki mp 3 playera kaydettim ve gece dinliyorum.Ancak seminerde bu konuda uyarın olmuştu.Her telefon için geçerlimi? yoksa mp3 player almak zorundamı kalıcam:))
    atakan bey merhaba...tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum..sitenizle tanışalı henüz 2 hafta oldu.henüz cdleri düzenli dinleyebilme fırsatı bulamadım ama bunca insan yanılmış olamaz diyorum...gerketen herşey çok güzel düşünülmüş..forum ve paylaşımlar çok güzel ve herşey seviyeli..ellerinize, yüreğinize sağlık..herşey için teşekkürler...
    Merhaba atakan bey böyle bir site için çok teşekkür ediyorum.Benim ricam hafıza konusunda da paylaşımınız olursa çok sevinceğim.unutkanlık çağımızın hastalığı:(
    meraba atakan bey benım sorum konuşamama bellirli kelimeler dışında anlaşamıyorum bunlar da meraba nasılsın işler nasıl ne yaptın nasıldı günün bitti başka kelime bulamıyorum sanki içimde bir yerlede ama çıkmıyor bu kızlar içinde geçerli kızlarla konuşma konusunda da aynı çok kötü bir konuşmacı olarak yardım isitiyorum hatta piskologa bile gittim ama bir faydasını görmedim içimdeki kıpırtıyı harakete geçirecek bir şey var mı acaba
    ooo ...size ulaşmak ne güzel...vallahi daha önce hiçbir siteye üye olmadığım için pek beceremeyiromu..bir ay oldu sizin sitenizle tanışalı...sizinle tanıştığım için Rabbime şükürler ediyorum..kendinizle gurur duyuyor olmalısınız böylesine insanlığa faydalı paylaşımlarda bulunduğunz için...teşekkür ederiz...
    merhaba atakan bey isteğe bağlı özel telkin yapılabilir mi? örneğin benim diksiyonum çok kötü mesela 'kaşık' kelimesi yerine 'gaşık' kelimesini söylüyorum ve bundan çok rahatsızım bir de yiyemediğim yiyecekler var maydanoz sarımsak vb gibi. telkinlerle bunları yiyebilir hale gelebilirmiyim
    teşekkürler.
    Merhaba
    Pop up için tikladiğinizda bu siteden açilan pencereye izin ver yazisi çikar onu seçerseniz bir daha o uyari çikmaz..
    Avatar sorununuzu biliyorum şu an için çözemedik tekrar bakacağim...
    Ben teşekkür ediyorum ilginiz için seminerde görüşmek üzere...

Belgin hn siz de hoşgeldiniz...Seminerde görüşmek üzere teşekkürler...
    merhabalar, farkındasınızdır buralar da sakin sakin ama sürekli dolaşıyorum.sizin bu siteye verdiğiniz emeğe saygım sonsuz.bir umut ışıgı olmak ne güzel bir duygudur...
    elbette teşekkür etmek için geldim buraya. izmir seminerine allah izin verirrse ise katılacağım.
    şimdilik iki sıkıntım var.biri avatar onu bildiğinizi biliyorum.ikincisi özel mesajlar geliyor bu pencerede açmak için ok 'e bas diyor sürekli ekranımda mesaj var yazısı çıkıp duruyor sonra da popup stoper sorunu malesef diye bir yazı beliriyor.ne yapacağımı bilmiyorum.çıkınca kapatıyorum problem değil sadece bilginiz olsun istedim.tekrar teşekkür ederim her şey için!tender45
    SİTE KURUCUSU OLDUĞUNUZU ÖĞRENDİM ATAKAN..ÖNCELİKLE KUTLUYOR VE SEVGİYLE KUCAKLIYORUM SİZ VE EKİBİNİZİ:) İZMİR SEMİNERİNDE GÖRÜŞMEK VE TANIŞMAK DİLEĞİYLE..SEVGİYLE, SEVGİDE KALIN..
    BEN Mİ BECERİKSİZİM DİYCEM AMA BENİM GİBİ BİRÇOK KİŞİ BECEREMİYOR HERHALDE OLMUYOR. MP3 LERİ DİNLEYEMİYORUM YARDIM LÜTFEN
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri