Belgin ∞
Reaksiyon puanı
45

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    sizi kutluyor başarılarınızın devamını diliyorumy789
    S
    hımm, tamaam sevincli o zamann o küre benim olsunn, bana hediye et sen (çok da yüzsüzümdür actionsmile ) ne dilersemm ona bakarak dileyeyimm blissy ve bileyim eninde sonunda dileğimin gerçek olacağınıı y789 Teşekkür ederimm ablacım, iyiki varsınn blissy
    S
    canımdan can oldunuz, kalbimden bir parça oldunuz. hayatım madalyonsa diğer yarısı siz oldunuz. bir çiçek gibi solmuştum, yeniden açmayı öğrettiniz. aslında uzattığım elimin havada kalmadığını gösterdiniz. gülümsememin kaybolmadığını, sadece zamanını beklediğini öğrettiniz. ne kadar teşekkür etsem, ne kadar dua etsem azdır, sizin için. . anlatılmaz, yaşanır derler yaa, yüzümde sıcacıkk bir tebessümle yaşamak bu anı, paha biçilemez birşeyy. . İnsana insan olduğunu hatırlatan, bildiren ne var ki dünyada bir parça sevgiden, bir parça hoşgörüden başka!! Bana bunları tattırdığınız için minnettarım, size. İfade edemiyorum kendimi, karnım ağrıyor mutluluktan. . Herşey için teşekkür ederimm, iyi ki varsın Belgin ablacımm. .
    Redflowers,2010 yılı, sana sadece istediklerini ve yaşamın güzelliklerini getirsin...MUTLU YILLARR...
    redflowers slm...taşındınmı yoksa?sevinclibu aralar taşınanların takipçisiyim ...y789çünkü bu yaz benimde taşınma ihtimalim yüzde doksansevinclihadi taşınalım...sevgilerle melek moderatör...mutlu yıllar şimdidenkahvesmiley
    slm redflowers. 1 aydır sitenizdeyim.2 haftadır üyeyim... telkinlere başladım mind masterıda yükledim pc me.. sizlerle güzel bi yola çıktım bu yolda yardımlarına ihtiyacım olduğunu düşünmekteyim ama nasıl olucağını bilmiyorum.. yolumu aydınlatmamdaki emeklerin için şimdiden teşekkür ediyorum..
    Hizli cevabiniz icin cok tesekkür ederim eger ulasabilecegim baska yerler konusunda yardimci olursaniz sevinirim.Hersey gönlünüzce olsun
    Kanserle ilgili linkimiz yenilenmiştir Beliz'cim :) Acil şifalar dilerim arkadaşına.

Dodotanya'cım üyeliğini neden sildirmek istediğini belirtirsen yardımcı olabilirim, üyelik silmek çok onayladığımız bir şey olmadığı için nedenini sormak durumundayım..

Gözüm'cüm profiline mesaj bıraktım :)

Sevgiler.
    Iyi günler Belgin Hanim.Size Sedona yöntemiyle ilgili özel mesaj göndermistim halen bir cevap alamadim.Umarim hersey iyidir ve hersey yolundadir.Hoscakalin
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri