esra90
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• öylesine içten geldi ki paylaşımın çook teşekkür ediyorum. yatmak üzere iken süper oldu yüreğine sağlık.
    hoş geldin "esra'cığım" şeref verdin. günün ilk saatlerinde neşe ve huzur kattın sayfama.
    iyi ki varsın.
    Z
    Sevgili Esra bende sana misafir geldim.Saat sabaha karşı 4.30 gibi.Şüpkesiz sen uzun bir uykunun ve dilerim gerçekleşecek en güzel rüyaların tam ortasındasın.Sevgili yavrum bana nasıl hitap edersen et kabulümdür.Ben 52 yaşında banka emeklisi tek bir erkek çoçuğu ve de eşi yarı yatalak olan kendi halinde bir bayanım.Şartlar beni gece uyanık tuttuğundan sizlerle karşılaşamıyorum.ama hep okuyor ve sizlere dua gönderiyorum.<sonuçta hepiniz bizim gençlerimiizsiniz.Hep genç kalın.sevgiyke
    S
    dediğin gibi başkalarını mutlu etmek bizim için kolay. . aslında bu mutluluğun formülünü bildiğimizi gösteriyor, ilginç bir durum smil56 her şeyin gönlünce olmasını diliyorum arkadaşım guitar mutlu ol hep, tamam mı actionsmile sıkıntıların senden koşarak uzaklaşsınlar hemenblissy kendine iyi davran
    S
    bugün garipti yaa sabahtan beri kyk-noter arasında koştordum. . sabah kendim için, akşam bir arkadaş için. . öğlen okula gitmedim. . öyyle işte ama mutluyum. . sen nasılsın senin günün nasıldı canını sıkan bir şey yok değil mi
    S
    dostum biricik papatyaların çok güzel olmuş sevincli bakınca içim açılıyor yrl78
    S
    Zamanlaman süperr actionsmile ben de size yazacaktım nasılsınız diye demek çekim yasası oluyor bu blissy iyi olmaya çalışıyorum çok teşekkürler sayenizde biraz daha iyi oldumm guitar siz nasılsınız? bir sıkıntı yok İnşallah 8977
    inşallah canım bak benim hikayemi oku zaman zaman zor donemler atlatıyoruz ama ben biliyorumki herşey süper oluyor zamanla:)
    bende iyiyim :) dersanye devam işte ders çalşmaya çalşyorum :) kendine çoook iyi bak mutlu huzurla kal :)
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri