seta*
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    actionsmilekendini hiç bir zaman yalnız hissetme canım.biz burda seninleyiz iyi ki varsın
    S
    ::::)))) iyiki varsın ve hep mutlu kalasın sevgiler
    happy6
    y789 Avatar konusunda destek bekliyorum o zaman.

Şöyle, sevimli,şeker bişey olsun..

tatlı cadı gibi
    cadıları seviyorum n'apiim sevincli
    S
    canım söyle gördüğünde sana gülmeyi hatırlatan bir avartar resmi seçmeye nedersin iyiki varsın sevgiyle mutlu kaly789
    hepinize çok teşekkür ederim
    bir anda bir sürü arkadaşım oldusmileydance

hepiniz hoşgeldiniz hayatımaactionsmile
    Selamlar seta hoş geldin.
    Daha çok paylaşımların ve çözümlerin hayatına girmesini dilerim.
    Üst kat komşuların içinse şunu söyliim, sen direnç göstermeyi bırakıp içindeki Onları sevmeye başla gürültü falan kalmayacak.
    Sevgiler.
    yasadiklarini paylasimini okudum .Hele oyle bir sey beni benden aldiki bu sukretmendi .Ta yuregimde hissettim sukrettigini Insallah en kisa zamanda duzelir sagliyin dua edicem senin icinO0.
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri