rain_man
Reaksiyon puanı
0

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• E
    Cadı mı? o kim? :D Ben Elektra. Memnun oldumactionsmile
    E
    Boşver. Cadılarla fazla uğraşırsan seni lanetlerler.y789 O yüzden sen matematikle uğraş :D
    E
    TM mi :D inanmıyorum ya. Sen ve edebiyatıda düşünemiyorum.Sen sayısalcı olmalıydın :D Neyse. Sahi kırmızı çekiç noldu?
    E
    Tamam sayısalcı. 80 soru fen ve 80 soru mat 2 :D Geçmiş olsun ne diyim. Artık cadı diyemiyceksin ne sen ne de diğerleri. Nickimi değiştircemcilgin897
    E
    Soruları ben sorarım :) Ayrıca ben hala cevap alamadım. Sayısalsın değil mi? Ki sayısalsındır sormaya gerek yok :D
    E
    Hayırlısı evet ;) sen sayısal öğrencisisin muhtemelen. Haklı mıyım?
    E
    İyiyim sen nasılsın Rainman. Bayadır yoksun? Çalışıyorsun sanırım. ee iki aşamalı öss kolay değil ;)
    S
    senin şu bana çok benzeyen arkadaşının adı neydi. . bir de senin adın ne??
    S
    eveeeett Tristan Tsara. . öğrencimm çoookk parlak zekalı biri
    E
    Bunu yapamam üzgünüm. Çünkü ismim değiştirilemez öyle üye oldum =)))
    E
    Yaptığın slaytı bana yolla.Kuzenime göstericem. Bilinç altına kodladıklarını söyleyemezse...Üzgünüm
    E
    Et bakalım başarılar sana. Ama benim bilmediğim bir rengi veya cismi bana söyletemezsen şansını kaybedersin...actionsmile
    E
    Sen yeterki başar. Gerisi kolayyy........super
    E
    Tamam o zaman aynı slaytı başka bir kelime için hazırlat. Başaramazsan tezin sona erer...
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri