D
Reaksiyon puanı
3

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• S
    merhaba demeden geçmek istemedim iyiki varsınızy789
    selam geçerken uğradım...sizin için bunu seçtim umarım beğenirsiniz...sevgiyle kalın...

cansın...
    [IMG][IMG][IMG]
    GÜNAYDINLAR ABLAM SANA YAKIŞACAK KADAR GÜZEL BİR ÇİÇEK BULAMADIM BENDE GÜZELLERİNDEN BİR DEMET HAZIRLADIM SANA:))
    parça parça olunca anlasılmamış

Imagine there's no countries
    It isn't hard to do
    Nothing to kill or die for
    And no religion too
    Imagine all the people
    Living life in peace

Hiç ülke olmadığını hayal et
    Bunu yapmak zor değil
    Öldürecek ve uğruna ölecek bir şey yok
    Ve din de yok
    Hayal et bütün insanların
    Hayatı barış içinde yaşadığını

hpm1
    E
    Yook ya coşmadık.y789 O coşku bizim ruhumuzdan geliyorrr. Kıpır kıpırız nazar değmesin tütütütü............blissy
    S
    teşekkürler derya abla actionsmile filmin sonundaki teşekkür kısmı sonsuza uzayacak blissy çokk iyisinizz art56art56
    çok teşekkür ederim "derya hanım" çoook şükür iyiyim ve süperim hatta.:) telkinlerimizi aksatmayalım ki, duygularımzda dalgalanmalara maruz kalmasın. sizleri seviyorum. hoşçakalın.
    yazmayı da unutmayın.
    abla askeriyeye donduk bak yıldızlarımız var artık bizimde süperler ben demiştim çekim yapıyorum bak bende 2 tane yıldız var biri ben biri o yıldızlar bile bizi bir araya getiriyor haha gece gece beynim iyce sulandı herşeyden bir anlam çıkarır oldum en iyisi ben yatayım ablacım iyi geceler:))
    çekim yaptım desem gencoda gordüm heveslendim keşke bende deneyimli üye olsam dedim buda gecenin son çekimi olsa gerek lakin gozler kapanana kadar çekim bitmez haha rüyamda bile çekim yaparım evallah:)
    actionsmileDerya hanım merhaba,
    teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için :)
    iyilik ve güzellikler dilerim...
    sevgiyle...
    S
    blissy çooookk teşekkürler derya ablacıımm sevincli sayenizde mutluyumm huzurluyumm artııııkk guitar benide deneyimmli yapmış sağolsun atakan abi dediğiniz gibi uy897 tekrar teşekkür e diyorum szie çok iyisiniz hepp mutlu mes'ud kalın music45

canım benim istediğin bu kedicikler olsa gerek...görüşmek dileğiyle.sevgi ve mutluluk gölgen olsun...

cansın
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri