ışıkk
Reaksiyon puanı
16

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• Işık'çım bugün ben de birkaç ziyaret yapayım dedim ve sana uğramadan geçemedim..

sana balon getirdim y789
    [IMG][IMG][IMG][IMG]

güzel yüreğinden kocaman öpüyorum [IMG]
    Profil müziğimi değiştirip, bizim Balkan müziklerinden bi tane koyayım dedim.y789tabii azıcık fıkır fıkır versiyonu bu.tam yaza uygun.smileydance
    Merhabalar ışık..actionsmile

Çok güzel bir nickin var. alk78

Bu gün özel üyelerimizin profillerini ziyaret ediyorum.

Sana da geldim kahve içmeye.kahvesmiley

Her şeyin gönlünce olması temennilerimle...super

ışşşıııkkkk nerelerdesin bebeğim nasılsın ? merak ediyorum seniiii. bülbülde çok yakışmış vallahiiii eline sağlık redflowers...kiss3
    evet bence de müzik bir harika.. canım evet ben de aslan burcuyum ama arkadaşlarım hep sen yengecimsi bi aslansın derler bana, duygusalım da biraz:) hayatının ışıkla dolması dileğiyle..
    Güzel Işık'ım benim ark5

Gül bahçene bülbül getirdim. Pembe bir koku aldım, dedim yoksa bu aşk kokusu mu sevincli Bülbülün güle aşkı dillere destan olmuş ya, dedim ancak bu tamamlar o harika bahçeyi. Bahçen pırıl pırıl yüreğin gibi hep göz kamaştırsın tatlım.

nıckın cok guzel ışık...umarım hayatınd aole olur:( benım en cok ıhtıyacım olan şey....
    Saol canim, nilda ismi ,benim melegim o...avatarlara gelince istersen degis tokus yapariz:))

sevgimle kal
    Işık'cım yine o harika yazıları okudum da içim şöyle bir doldu taştı. Dün akşamdan beri harika haberler alıyorum ve bunun şükrünü yazını okurken bir kez daha yaptım. Seninle de paylaşmak istedim.

Çok teşekkür ederim sana. Çok çok öperim. Sevgiler o kocaman yüreğine kiss3
    y789y789y789 çok teşekkür ederim canım kiss3 indiricem hemen bayıldımmmmm.

sevgiler
    Canıımmm beğenmene sevindim Secret Garden-Adagio.benim için çok özel bir şarkı anladın sen onu y789
    eğer indirmek istersen upload ettim canm linkide Web Hosting - Dedicated Server
    sevgiler.kiss3
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri