Işıldayan Safir

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• R
    vampim merhaba

sen ne tatlı vampir olmuşun canımmmmmmmm
    moderatör vampim benim ...hayırlı olsun görevin arkadaşım....
    seni özledim valla.
    canım,hayırlı olsun yeni görevin...25889

mavi renkler pek bir yakışmış..sevincli

başarıların burada olduğu gibi tüm hayatında da artarak devam etsin inşaallah..

Öpüyorum kocaman..kiss3 kiss3
    S
    sevgili vanpirim tebrik ediyoum iyiki varsınnnnny789
    Tebrikler canım,25889
    boy uzama bölümünde sevinçli haberini okudum..Darısı diğer isteyenlerin başına..music45
    S
    y789sana uğrayıp sayfana sevgilerimi bırakayım dedim
    hayattan bir beklenti içerisinde yaşarız. elimizde olmadan. dolayısıyla bu beklentileri bazan senaryolarla destekleriz. üzerine kafa yorarız. bilinçsizce bilinçaltımıza kodlamaları yada sanrıları yaratırız. bu yaratılar kendiliğinden duygusal olarak desteklenir. sonuçta daha önceden yaratılmış olan senaryolara uymayan beklenenin aksine ulaşıldığında, acı oluşur, oluşturulur.
    şimdi okuyabildim. durumun sana getirdiklerine bir bak. büyük ihtimalle istediğin sonuca odaklandın ve istediğin yada istediğine yakın bir durum herhangibirşekilde yaratılamadı. ama uzaktan bir kontrol et, iyi bir nokta göreceksin.
    SELAM ABLACIM FORUMA hıc gıremıyorum ..ARTIK KOCAELIDE YURTTAYIM 4 HAFTA OLDU
    AILEMI COKKKKK ÖZLEDIM SENINLE DERTLESMEYIDE..... ÖPTÜMMM BURAYA ALISMAYA CALISIYORUMMM.... ZOR OLSADA ... BAZEN COK MUTLUYUM BAZENDE KORKU VE MUTSUZLUK KPLIO YUZUMU...
    HADİİİ BY
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri