doris
Reaksiyon puanı
1

Profil mesajları Son etkinlikler Gönderiler Hakkında

• güzel dileklerin için çooook teşekkür ederim canım arkadaşım.
    sevgiyle kalın, çok çok mutlu olun.art56art56k8908
    S
    sana uğur getirsin diye bıraktım
    MUTLU VE HUZURLU BİR HAFTA SONU DİLİYORUM ARKADAŞIM.
    YÜZÜNDEN GÜLÜCÜK,YÜREĞİNDEN SEVGİ EKSİK OLMASIN.
    HOŞÇAKALIN.actionsmile

BENİ ZİYARETE GELEN HERKESE, BENDEN KÜÇÜK Bİ HEDİYE!!!!
    HOŞ GELDİNİZ!! SİZLERİ COK SEVİYORUMgirlhahagirlhahagirlhahagirlhaha
    S
    teşekkürlerr hoş geldinizz actionsmile çoooookk mutlu ettinizz beni blissy sizzleri seviyorumm çok iyisinizz cilgin897
    merhaba
    iadeyi ziyarete geldim.. ooooo negüzel süpriz öyle sayfama güzellikler kattın sevgin ve ışığın daim olsun....
    hoş geldin sefalar getirdin, çok naziksin, yüreğime huzur damlaları serptin. iyi dileklerin için çoook teşekkür ediyorum,şükran duyuyorum.

sevgiyle kalın.happy6
    R
    merhaba canım

ben de senin gelişine ve o hoş yazına çok sevindim...
    ayrıca adımı da sevmen çok güzel ...çok incesin...
    hep beklerim oldu mu?
    E
    Sende çok tatlısın verdiğin harika enerji için çok teşekkürler canımm =))))
    merhaba
    bugun bu siteyi keşfettim...hayatımı dğiştirmeye karar verdiğim şu günlerde bana rehberlık edicek yol gösterricek herşeye açığım...benı de aranıza alırsanz memnun olurum..
    sevgiler..
    S
    canım iyiki varsın iyiki seni tanıdım benim için çok değerlisiny789
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
  • Yükleniyor…
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri